Brunch take away i Odense – hvem tilbyder dette?

  De fleste af os elsker en god brunch, men kan mange gange ikke overkomme at lave den selv eller overskue at sidde på en larmende café eller restaurant og spise.

  Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at det er muligt at få brunch som take away?

  Det er faktisk et tilbud i mange større byer, og brunch take away i Odense er da også blevet så populært, at flere caféer og restauranter har taget konceptet til sig. Vi har fundet et udpluk af vores favoritter – og nederst i artiklen finder du alle de spisesteder, der tilbyder brunch som take away i byen.

   

  Brunch take away i Odense – Den Lille Smalle

  Den Lille Smalle er en populær café, der er lokaliseret på Vestergade kun et stenkast fra Albani Torv. Her finder du en café, hvis hovedkoncept er morgenmad og brunch, så du kan være helt sikker på, at du bestiller fra et sted, der ved, hvad de laver, når det kommer til brunch.

   

   

  Hos Den Lille Smalle kan du både få helt almindelig brunch og andre forskellige typer af morgenmad, der kan være med til at give dig en god start på dagen. Du går blot ind på caféen og bestiller, hvad du har brug for, betaler og tager det med hjem, så du kan nyde din brunch i fred og ro.

   

  Brunch take away i Odense – Olivia Brasserie

  Olivia Brasserie er en fransk inspireret café/restaurant, hvor de går meget op i kvaliteten på råvarerne. Dette gør, at du altid kan være sikker på at få en lækker, hjemmelavet og indbydende brunch – og når det kommer til brunch take away i Odense, har vi at gøre med en af de mest populære spisesteder.

   

   

  Du finder Olivia Brasserie i Vintapperstræde ved siden af Gråbrødre passagen, hvilket er stort set i midten af Odense centrum. Den centrale placering betyder, at det både er et utroligt populært spisested blandt de lokale, men også blandt turister og andre besøgende i Odense.

   

  Brunch take away i Odense  – derfor skal du benytte dig af det

  Selvom det kan være nok så hyggeligt at sidde på en café eller på en restaurant, kan det også være en stressende oplevelse, især når det er i højsæsonen.

  Vi ved selvfølgelig ikke, hvordan du har det som person, men for mange kan det godt gå hen og blive en ikke så god oplevelse, når der er for meget larm og for mange mennesker omkring. Derfor kan brunch take away være et godt afbræk fra de normale café- og restaurantbesøg og en hyggelige måde at starte dagen på – hjemme i trygheden af ens eget hjem.

  Andre steder, der tilbyder brunch take away, er blandt andet: Eydes, Fleuri, Restaurant Nordatlanten, Café Unika, Restaurant Under Lindetræet, Café Chino, Café Victoria, Cuckoos, Kræz, Café Vivaldi, Marcellos, KonradsFroggys, Café Korn, Nordfreds, Mr. Torp, Dalle Valle og Café Mauritz.

  FAQ BOKS

  Hvilke dage kan man bestille brunch take away i Odense?

  Det er meget forskelligt fra spisested til spisested. Nogle tilbyder brunch hele ugen, mens andre kun har brunch i weekenden, så du er nødt til at tjekke med dit favoritsted.

  Hvilken café eller restaurant har den bedste brunch take away i Odense?

  Det er vi ikke de rigtige at spørge om, da vi simpelthen ikke har besøgt alle stederne. Vi anbefaler derfor, at du gør dig dine egne erfaringer med de enkelte steder.

  Kan jeg bestille brunch take away til et arrangement?

  Ja, mange spisesteder i Odense tilbyder, at du kan bestille en brunchmenu på forhånd, hvis du skal holde et arrangement.
  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt