Farverig og unik morgenmad og brunch hos Bar’ UNIKA

  Brandts Passage 2, 5000 Odense Tlf.: 27 83 25 53

  Latinerkvarteret i Odense er rig på kulturelle oplevelser i hyggelige omgivelser. Du er ikke langt væk fra skovområdet, når du slentrer rundt i latinerkvarteret, da Eventyrhaven ligger tæt ved. Det er et dejligt åndehul uden alt for mange biler og generel støj fra diverse tøjbutikker. Og en af de store attraktioner er Albani bryggeriet, hvor du kan få slukket din trøst i gode øl i alle variationer.

  Hvis du bevæger dig længere ned af Albanigade, støder du på den hyggelige og søskendeejet Bar’ UNIKA. Her kan du starte dagen med et godt morgenmåltid eller brunch i hyggelige grønne omgivelser, imens du lader op til et travlt skema.

  Lækkerier til både morgen- og frokostmåltidet

  Der er ikke sparet på forskellige smagssammensætninger hos Bar’ UNIKA. De tre ejere, som også er søskende, har rejst rundt og hentet en masse inspiration fra både London og Mexico til at kreere et udsøgt menukort og hyggelige omgivelser. Når du træder indenfor, vil du blive mødt af grønne farver og en generelt stemningsfyldt atmosfære. Du kan vælge at nyde din morgenmad eller brunch enten indenfor eller udenfor i deres gårdhave, der er hyppigt besøgt.

  På menukortet finder du en ægte klassiker i form af Eggs Benedict, hvor den gule hollandaise er skiftet ud med en pink farve. Der er også andre lækkerier, som du kan forkæle dig selv med. Det er blandt andet chiagrød, avokadotoast med pocheret æg eller en smagsfuld trøffeltoast. Her får du både gammel knas fra Arla Unika, gouda og friskrevet trøffel. Menukortet er et miks af det nordiske køkken, såsom en æggemad, tunmad og lun grød, hvor tilbehøret lige giver ekstra liv til de klassiske retter.

  Sund morgenmad med en masse farver

  Hos Bar’UNIKa får du en komplet farveoplevelse, når det kommer til deres hjemmelavet smoothie bowls.

  Du kan vælge mellem en acai bowl, der er lavet med blåbær, jordbær, mango og dadler eller en matcha bowl på ananas, mango, papaya og dadler. Hvis du ikke er så meget til det flydende og søde, så kan du også kaste dig over Bar’ UNIKAS morgenmadsplatter. Du kan f.eks. nyde en Morgenkomplet bestående af en koldhævet morgenbolle eller rugbrød med UNIKA ost, et blødkogt æg og en valgfri kaffe. Hvis du føler dig lidt mere syndig, kan du også gå efter Unika kombi, hvor du får en avokadotoast med pocheret æg, græsk yoghurt, en smørbagt croissant og valgfri juice.

  Så besøg Bar’ UNIKA som dit næste weekendsspot med veninderne eller med en, du har kær. God fornøjelse!

  FAQ BOKS

  Hvor kan du finde Bar’ UNIKA?

  Du kan finde caféen på Albanigade 17. Det ligger lige overfor Albani Bryggerierne

  Hvornår åbner og lukker Bar’ UNIKA?

  Caféen åbner i hverdagene kl. 08.30 og lukker kl. 16.30. I weekenden hedder det kl. 09.00 – 16.00

  Kan man få smoothie bowls hos Bar’ UNIKA hele dagen?

  Du kan få sunde og lækre smoothie bowls hos Bar’UNIKA hele dagen, indtil de lukker.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt