Prisvenlig brunch hos Café Vivaldi

  Vestergade 33, 5000 Odense Tlf.: 65 91 50 00

  Café Vivaldi er en populær og anerkendt cafékæde, der ligger flere forskellige steder rundt omkring i Danmark. Caféen åbnede først op for dørene i Slagelse og har nu bredt sig til hele 17 forskellige danske byer. Du er sikkert gået forbi Café Vivaldi på Axeltorv i København på et eller andet tidspunkt. Caféerne er altid et hyggeligt spot for hele familien, da du kan få både børnemenuer og andre lækkerier på menukortet.

  Odense huser faktisk Danmark største Café Vivaldi, der ligger på hjørnet af Vestergade og Jernbanegade midt i Latinerkvarteret. Caféen har hele to etager og et stort selskabslokale, som du kan leje, hvis du skal holde barnedåben eller fødselsdagen i hyggelige omgivelser.

  Morgenmad og brunch til alle i familien

  Et af Café Vivaldis velkendte koncepter er deres brunchbuffet om søndagen. Her er der disket op med alverdens lækkerier – både de klassiske brunchretter og mere til. Der er et stort udvalg af lækkert brød, varme og kolde retter, pålæg, drikkevarer samt en masse friskskåret frugt. Det er et oplagt sted at tage hen som familie, hvis du vil være sikker på, at dine børn får noget, de kan lide. De har nemlig en særlig brunchbuffet for børn op til 12 år.

  I de rumlige omgivelser er der plads til alle, og derfor kan det blive dit nye fortrukne brunchsted for hele familien, når der skal hygges ekstra meget i weekenderne.

  I hverdagene serverer Café Vivaldi også en række brunchmenuer, der kommer med lidt forskelligt. Der er bl.a. brunch med et twist, hvor du får koldrøget laks med pesto, avocado med røræg og asparges, ost, pandekager og skyr med bærpuré. Til dine brunchmenuer får du også brød og smør. Denne brunchmenu kan du også få, hvis du er vegetar – man fjerner blot laksen og erstatter med ekstra avocado.

  Hvis du ikke er så meget til fisk eller det grønne, skal du ikke snydes for en klassisk brunchmenu. Her får du røræg med sprødstegt bacon, parmaskinke, fennikelpølse, brie, marmelade, skyr med bærkompot og lækre pandekager.

  I brunchmenuerne er kaffe og te inkluderet i prisen, hvilket gør Café Vivaldi til en meget prisvenlig café. Du kan også fravælge kaffe og te, hvis du foretrækker juice eller et glas iskoldt vand til dit morgenmåltid.

  Hos Café Vivaldi er der fokus på at servere brunch til alle og enhver. Du får lækre råvarer, der er lavet med omhu og med tanke på kvalitet. Du vil have mere end rigeligt at vælge imellem, så du kommer ikke til at gå sulten fra borde.

  God fornøjelse hos Café Vivaldi!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Café Vivaldi i Odense?

  Café Vivaldi ligger på Vestergade 33.

  Hvor mange steder ligger der en Café Vivaldi?

  Café Vivaldi har caféer rundt i 17 forskellige byer – både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

  Hvornår åbner Café Vivaldi?

  Café Vivaldi åbner kl. 10.00 – 22.00 søndag til torsdag. Fredag og lørdag har de åbnet til kl. 00.00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt