Et sikkert brunchhit hos Dalle Valle

  Rosengårdcentret, 5220 Odense Tlf.: 93 90 78 74

  Hvis du er ude og shoppe amok i Rosengårdcentret, så kan sulten uden tvivl godt melde sig ind. Om du ankommer til centret fra morgenenstunden eller sent på eftermiddagen, så byder Rosengårdcentret på forskellige madoplevelser til det sultne hjerte.

  Rosengårdcentret har forskellige caféer og restauranter, der alle kan byde på forskellige lækkerier. Hvis du gerne vil finde noget, der kan tilfredsstille alle familiemedlemmer, så er det hos Dalle Valle, du skal kigge.

  Hos Dalle Valle kan du altid bestille buffet både fra morgen til aften og spise alt det, du kan huse. Det er et yderst attraktivt sted for folk, der elsker en god buffet med mange retter, og som har børn med sig.

  Familievenlig brunchbuffet

  En brunchbuffet hos Dalle Valle i Rosengårdcentret byder på en række af de mest elskede og kendte morgenmads- og brunchretter. Du kan øse godt op med røræg en masse, bacon, små bagte croissanter og lækre brunchpølser, der bare hører hjemme på en brunchtallerken. Hos Dalle Valle kan du også synde med retter som pommes frites, kyllingenuggets, flødekartofler, fiskefilet eller amerikanskinspirerede pandekager.

  Hvis du ikke har fået stillet sulten, har Dalle Valle desuden et stort udbud af kager, wienerbrød og friskbagt brød, som du kan spise dig mæt i. Så selv den kræsne spiser i familien kan blive mæt hos Dalle Valle. Det er et oplagt spot for dig og din familie, hvis I lige skal have tanket op for energien, før I skal bevæge jer rundt i Rosengårdcentret.

  Et sikkert hit for madelskeren

  Dalle Valle startede helt tilbage i 2012, og siden da har konceptet vokset sig til en populær cafékæde. Per dato er der hele 10 Dalle Valle-caféer rundt omkring i landet. Det er et oplagt spot til den madelskende, hvor man kan få lidt af hvert til en fornuftig pris, uden at det sprænger ens madbudget. Du kan blandt andet få en yderst billig brunch hos Dalle Valle – og mad ad libitum er noget, de fleste holder af. Særligt når prisen ikke er skræmmende.

  Du kan nyde din brunch, frokost eller aftenmåltid i caféens udeområde. Hvis vejret er til det, er det et perfekt sted at sidde sammen som familie, før man skal i gang med at vandre rundt i centret hele dagen – eller alternativt som en god afrunding på en lang dag med shopping.

  Hvis du elsker mad ad libitum, så er Dalle Valle et besøg værd for dig. God fornøjelse!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Dalle Valle i Odense?

  Dalle Valle er at finde i det besøgte Rosengårdcenter. Adressen er Ørbæksvej 75.

  Hvornår åbner Rosengårdcentret?

  Centret har åben fra kl. 10.00 til kl. 21.00 hver dag hele ugen.

  Kan man spise udenfor hos Dalle Valle?

  Ja, du kan spise udenfor hos Dalle Valle i Rosengårdcentret.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Morgenmad og brunch i farverige omgivelser hos Riceteria by Rice

  Ved Skibshuskvarteret i Odense kan du finde en farverig lille perle i form af en café,

  Café Kræz – Brunch i topklasse med flotte omgivelser

  Hos Café Kræz bliver du virkelig kredset om. Caféen ligger i det populære bymidte, hvor der

  Marcello – afslappet og lækker brunch ved Bymidten

  Odense bymidte er kendt for sin evige stemningsfulde atmosfære. Hvis du er ny i byen, vil