Lækker og sund morgenmad og brunch hos Den lille smalle

  Vestergade 5, 5000 Odense Tlf.: 30 74 98 93

  Ned langs Vestergade i Odense kan du finde alverdens butikker og shoppingmuligheder. Det er midt i centrum, og derfor kan du allerede fra tidlig morgenstund fornemme noget af den odenseanske charme, når den er allerbedst.

  Midt i det hyggelige latinerkvarter finder du den hjertevarme café, der hedder Den lille smalle. Skal du have en god start på dagen med en friskpresset juice eller en proteinrig morgenmad, så er denne café lige for dig. Med en moderne indretning og en central placering i Odense kan du forkæle din krop med et skud vitaminer og fiberrig kost hos Den lille smalle.

  Hjemmelavet sunde retter til dig

  Hos Den lille smalle kan du få mange af de lækkerier, som du ser på diverse instagramposts og Pinterest. Deres menukort byder nemlig på farverige chia- og smoothiebowls lavet på hindbær og banan toppet med mandler, kokos og jordbær. Hvis du elsker peanutbutter, så kan du forkæle dig selv med en choko- og peanutbutter bowl før dagens arbejdsopgaver, der er lavet på banan, kakao og peanutbutter toppet med granola og kokos.

  Du kan også kaste dig over de mættende og fiberrige Green bowls med quinoa, kål og spinat eller en ægte avocadomad på rugbrød med pesto, syltede rødløg og chiafrø. Så hvis du gerne vil finde et sundt alternativ fremfor de traditionelle brunchretter som røræg med bacon og brunchpølser, så skal du indtage din morgenmad eller brunch i hyggelige omgivelser hos Den lille smalle.

  Morgenmad på den rigtige måde

  Du kan også finde en klassisk morgentallerken, der byder på en surdejsbolle med Arla Unikas lækre Gammel Knas ost samt frisk frugt med yoghurt og bærkompot. Du kan tilkøbe et blødkogt æg til din morgentallerken, så du får lidt af hvert fra madpyramiden i dit morgenmåltid. Hvis du ikke er til det store morgenmadsmåltid, kan du også nøjes med lunt bananbrød med lidt espressomascaponecreme og en god kop friskbrygget kaffe.

  Den lille smalle er det perfekte brunch spot til at mødes med veninderne i hverdagen eller weekenden, før I skal møde ind på arbejdet eller studiet.

  Foruden de mange lækre og sunde retter, der kan fås hele dagen, så kan du også give dig selv et skud af diverse vitaminer. Den lille smalle laver nemlig sin egen friskpresset slowjuice, hvor du kan få alle de rigtige næringsstoffer til en sund og velbalanceret mave. Juicerne giver dig et skud energi fra morgenstunden, eller hvis du skal have et lille energikick midt på dagen.

  Velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Den lille smalle?

  Den lille smalle ligger i Latinerkvartet – adressen er Vestergade 5a. Det er tæt på Odense Rådhus.

  Hvornår åbner Den lille smalle?

  Caféen åbner kl. 09.00 – 17.30 mandag til fredag. I weekenden er det 09.00 – 17.00 (16.00 om søndagen).

  Kan man få vegansk og laktosefri mad hos Den lille smalle?

  Ja – det kan du. Caféen byder på både veganske, laktosefrie og glutenfrie retter.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt