Brunch i verdensklasse hos Café Korn

  Kongensgade 40, 5000 Odense Tlf.: 72 51 50 00

  Café Korn har vist sig at være en ægte succes, når vi snakker om cafékæder. Du kan nemlig finde en Café Korn i hele 8 byer, der strækker sig til både Fyn og Sjælland. Konceptet hos Café Korn er det samme – der er stor passion for den gode madoplevelse og at skabe hyggelige rammer, så du går derfra både mæt og godt tilpas.

  Det er en familieejet virksomhed, der kommer med en fortid indenfor landbrug og forarbejdning af kartofler. Det bliver reflekteret i deres menukort, der byder på en masse lækre råvarer og madkombinationer, der kan vække alle dine smagsløg. Café Korn ved Bymidten er for dig, der elsker en god caféoplevelse og hvor stemningen er autentisk og hjemlig.

  Luksusbrunch hos Café Korn i Odense

  En af Café Korns varemærker er deres helt igennem lækre brunchmenu. Her kan du vælge mellem en luksusbrunch bestående af de klassiske retter som røræg, brunchpølser, bacon, lækkert pålæg, laks, ost og skyr. Der kommer også en sød pandekage til og en rustik salat, så du ikke går ned på de grønne sager. Med din luksusbrunch får du også en tilhørende brødtallerken – så hvis du føler dig brødflov, er Café Korn lige stedet for dig.

  Hvis din partner, veninde eller bekendte elsker delemadskonceptet, så er der også mulighed for det hos Café Korn. Du kan nemlig bestille en delevenlig brunchanretning, hvor I kan hygge jer i længere tid over maden. Det er et perfekt måltid at vælge, hvis I skal konservere i længere tid og måske ikke har den helt store sult.

  Weekendbrunchbuffet i lange baner

  Hvis du besøger Café Korn i weekenden, kan du regne med at blive fristet af deres store brunchbuffet. Du kommer nærmest til at gå rullende derfra, fordi buffeten er proppet op med lækkerier.

  Du kan nyde din morgenstund med mad fra hele madpyramiden med råvarer, der er leveret fra lokalområderne nær Odense. Det er for eksempel æg fra lokale høns, som Café Korn laver deres røræg på. De får også leveret deres brunchpølser fra Öxneholm og spegepølse fra Dalsbakkegård, der begge ligger på Sjælland.

  På brunchbuffeten kan du øse op med en minigrønsagstærte, minitoast, pandekager, hjemmelavet brownie, forskellige oste, avocado og forskellige slags wienerbrød. Brunchbuffeten er uden tvivl et hit hos Café Korn, derfor skal du sørge for at bestille bord i god tid.

  Du kommer med sikkerhed ikke til at fortryde dit besøg hos Café Korn. God fornøjelse og god appetit!

  FAQ BOKS

  Er det muligt at få brunch i hverdagene hos Café Korn?

  Ja, det er muligt. Du kan både få en brunchmenu og en delevenlig brunch. Du kan dog ikke få brunchbuffet i hverdagene.

  Hvor ligger Café Korn?

  Café Korn ligger i den besøgte Bymidte med en adresse, der hedder Kongensgade 40.

  Hvornår åbner Café Korn?

  Caféen er åbnet fra søndag-torsdag kl. 10.00 – 21.00. Fredag og lørdag er det fra kl. 10.00 – 22.00. Køkkenet lukket kl. 20.30.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt