Byg din perfekte brunch hos Café Mauritz i Skibshuskvarteret

  Skibshusvej 96, 5000 Odense Tlf.: 65 94 40 60

  Skibhuskvarteret i Odense har en lang række skjulte perler, når det kommer til gode spisesteder. Det er lidt af et selvstændigt område af Odense, og nogle refererer det også som værende en by i byen.

  Navnet stammer fra vejen, der hedder Skibshusvej. Den fører ud til landsbyen Skibshusene, der førhen har været en havneby. Det er et område af Odense, der har eksisteret i mange år, og derfor er den også attraktiv at besøge på grund af dens historie.

  I denne bydel kan du finde et stort udvalg af hyggelige spisesteder, hvor du kan få både en god brunch, frokost eller et godt aftensmåltid. Et af de steder er hos Café Mauritz.

  Byg selv-brunch hos Café Mauritz

  Hvis du elsker at brunche og selv sætte dit eget præg på, hvad du vil have af spise, så skal du bestille Café Mauritz’ byg selv-brunch. Du er nemlig selv med til at sammensætte, hvad der skal være på din brunchanretning. Og du må sågar vælge det samme, hvis du har lidt særlige præferencer eller smag. Du kan vælge mellem tre, fem eller syv retter – alt afhængig af hvor sulten du er.

  På menukortet kan du vælge af retter fra “bondegården”, som består af brunchpølser serveret med tomatketchup og kartoffelsticks. Der er også en kartoffelpandekage, som serveres med æblerøget peberbacon og bearnaisedip.

  Hvis du foretrækker de mere simple og klassiske retter, så kan du også bestille røræg serveret med bacon eller spejlæg, som serveres på ristet rugbrød. Det er naturligvis toppet med bacon også. Til den mere sprøde side kan du vælge fritter med din egen valgfrie dyppelse eller sprøde sweet potato fries. Det er en lækker tilføjelse til din brunchanretning, hvis du har lidt tømmermænd eller bare gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra.

  Når du har været forbi samtlige saltede retter, kan du runde af med en sød og lækker belgisk vaffel med frugtkompot.

  Hvis du skulle være bange for, at du ikke bliver mæt, kan du tilkøbe en brødkurv bestående af lyst brød, rugbrød og smør til kun 19 kr. ekstra.

  Café Mauritz er også et godt familiested. Du kan nemlig få en børnevenlig udgave af deres lækre byg selv-brunch bestående af vafler, røræg med bacon, sprøde fritter og 2 stk. brunchpølser med ketchup. Så hvis du skal have en stille og rolig morgen uden selv at skulle kokkerere morgenmåltidet til hele familien, så er det oplagte valg Café Mauritz.

  God fornøjelse og velbekomme!

  FAQ BOKS

  Er der flere Café Mauritz’er?

  Ja, der er hele 4 forskellige Café Mauritz spredt udover Fyn og endnu flere på vej.

  Hvor ligger Café Mauritz i Skibshuskvarteret?

  Du kan finde caféen på adressen Skibshusvej 96.

  Hvornår åbner Café Maurtiz i Skibshuskvarteret?

  Caféen holder åben mandag til torsdag kl. 11.00 til 22.00. Fredag og søndag åbner de kl. 10.00 til kl. 22.00. Køkkenet holder åbnet indtil kl. 21.00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt