Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Kongensgade 31A, 5000 Odense Tlf.: 6619 1950

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og spisesteder. I centrum kan du finde fine butikker og opleve Odense fra den mere travle side. Og én ting er sikkert – du kan altid finde et sted, hvor du kan spise, og som er tiltalende for dig.

  Hvis du har shoppet løs i Kongensgade, kan du bevæge dig hen imod Restaurant Eydes. Her kan du nyde en god klassisk brunch i hyggelige omgivelser.

   

   

  Restaurant Eydes – et besøgt spisested

  Restaurant Eydes er kendt blandt odenseanerne grundet det alsidige menukort og de hyggelige omgivelser. Restauranten er at finde midt i orkanens øje, og derfor er det et perfekt spot, når du skal have ladet batterierne op efter shopping. Eydes har eksisteret siden 90’erne og har serveret for en lang række gæster gennem tiden. Lokalerne er moderne indrettet, og du kan nyde gode måltider i hyggeligt nærvær, når du besøger Restaurant Eydes.

  På menukortet (både frokost og aften) finder du mad til enhver smag og anledning. Der er bl.a. et stjerneskud, wienerschnitzel og den klassiske club sandwich. Der er også pasta med trøffel til de lidt finere dage og en variation af smørrebrød, hvis du ønsker en mere klassisk og let frokost. Så du kommer ikke til at mangle muligheder, når du besøger restauranten.

   

   

  Brunchbuffet på Eydes hver morgen hele ugen

  Restaurant Eydes er særlig kendt for sin store og varierede brunchbuffet. Du kan allerede indtage herlighederne fra tidligt om morgenen i weekenderne, og du vil blive sørget godt for. Der er nemlig flere muligheder på Restaurant Eydes’ brunchbuffet, så selv den lidt kræsne kan finde noget tiltalende. De har vundet byens bedste brunch hele to gange, så det er værd at prøve.

  Der bugner af muligheder på restaurantens brunchbuffet. Du kan blandt andet regne med en lun tartelet, rødspættefilet og en varm leverpostej. Herudover vil du kunne øse op med de mere klassiske brunchretter som røræg med bacon, brunchpølser og frugt. Hertil kan du få alle dine grøntsager indenbords fra et spændende udvalg af salater. Hvis du er veganer eller vegetar, er der også muligheder for dig på brunchbuffeten – du skal bare følge skiltene.

  Hvis du har en sød tand, kan du slutte hele herligheden af med en ægte fynsk brunsviger eller en pandekage, der også kommer i en glutenfri version.

  Buffeten varer helt indtil kl. 14, så du har god mulighed for at nå at spise med, selvom du nyder at sove ekstra længe i weekenderne. God fornøjelse!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Restaurant Eydes?

  Restaurant Eydes ligger i Odense centrum på adressen Kongensgade 31a.

  Hvornår åbner Restaurant Eydes?

  Restaurant Eydes åbner kl. 9.00 i hverdagene og kl. 8.30 i weekenderne.

  Serveres der kun brunch på Restaurant Eydes?

  Nej, forkost- og aftenskortet er stort, men hvis du er tidligt på den, kan du kun vælge brunch – der er ikke specifikke morgenmadsretter.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt