Suveræn brunch hos Café Cuckoo’s Nest midt på Vestergade

  Vestergade 73, 5000 Odense C Tlf.: 65 91 57 87

  Befinder du dig i Odense og leder efter et suverænt brunchsted, hvor du kan få lidt af hvert? I latinerkvarteret er der rig mulighed for at finde et godt spisested. Her kan du blive serveret med både lækre morgenmadsanretninger, brunchtallerkener eller spændende aftensmåltider fra alverdens spændende køkkener.

  Det kan både stille den lille, men også den store sult.

  Hvis du befinder dig i dette område, så skal du svinge forbi Café Cukoo’s Nest. Caféen ligger ud til den travle Vestergade, hvor der er mange spændende butikker, hvori du kan shoppe amok. Det er alt fra tøjbutikker til indretningsbutikker, der er at finde på Vestergade – og midt i orkanens øje ligger den hyggelige Café Cukoo’s Nest.

  Brunchtallerken hos Café Cukoo’s Nest

  Hos Café Cukoo’s Nest kan du nyde en lækker brunch i godt samvær. Caféen tilbyder nemlig en decideret brunchplatte, der kommer med de gode lækkerier, som vi kender dem. Det er bl.a. de velkendte brunchretter som røræg, sprødstegt bacon, brunchpølser og amerikanske pandekager – hertil græsk yoghurt med granola, 2 slags pålæg og frisk frugt. Det kommer med brød og smør ved siden af.

  Hvis du ikke har den store sult, men derimod trænger til lidt sødt, så kan du også nøjes med en smørbagt croissant. I weekenden kan du nyde en større brunchbuffet, hvor der kommer med de velkendte retter og meget mere. Det er både lørdag og søndag fra kl. 10.00 – 13.00.

  Så hvis du er på udkig efter et godt brunchsted, før du skal i gang med at shoppe, så skal du kigge forbi Café Cukoo’s Nest!

  Spis dig mæt i hyggelige omgivelser

  Hos Café Cukoo’s Nest får du den ægte engelske pubfornemmelse. Lokalerne er hyggeligt indrettet med grove møbler og rolig belysning. Det giver en slags hjemlig fornemmelse, når du træder indendørs. Du får valget mellem at sidde indenfor eller udenfor, hvor der også er siddepladser. Her kan du enten sidde og følge med i folks travle dag eller nyde stilheden for et sekund i deres populære gårdhave.

  Café Cukoo’s Nest lægger vægt på det hjertevarme og gode måltid. Derfor vil du på menukortet finde flere forskellige slags retter, der kan mætte alle og enhver. Der er de klassiske caféretter, du kan finde på kortet, som en god og fyldig burger, men også lækre bøffer med passende tilbehør. Der er også de lettere retter til den mindre sult, såsom Penne Scampi med kæmperejer. Hvis du blot skal have en let snack efter din shoppingtur, så kan du også vælge en snackkurv bestående af mozzarella sticks, onion rings, og pommes.

  God fornøjelse!

  FAQ BOKS

  Hvor kan du finde Café Cukoo’s Nest?

  Du kan nemt få øje på Caféen, da den ligger midt på Vestergade. Adressen er Vestergade 73.

  Hvornår åbner køkkenet hos Café Cukoo’s Nest?

  Køkkenet har åbnet mandag til søndag fra kl. 10.00 – 21.30. I weekenden serveres der brunch fra 10.00 – 13.00

  Skal man booke bord til brunch på Café Cukoo’s Nest?

  Det anbefales, at du bestiller bord til brunch i weekenderne. Du kan nemt gøre dette online via deres hjemmeside.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt