En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  Nørregade 28, 5000 Odense C Tlf.: 23 63 93 30

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid mad, skal du besøge det gamle nørregadekvarter. Her er der rigt på madmuligheder, og du vil kunne finde lige det, som hjertet begærer.

  Blandt de mange hyggelige caféer og restauranter finder du en café, der er lidt ud over det sædvanlige. Hos Café Fleuri kan du komme væk fra den hektiske hverdag i grønne omgivelser og indtage din morgenmad i en hyggelig oase midt i Odense centrum.

  Gårdhave i fransk landstil

  Caféen er det perfekte spot, hvis du gerne vil væk fra bilosen og nyde en god solid morgenmad eller brunch i grønne omgivelser. Indretningen er i ægte fransk landstil, og du vil føle, at du befinder dig midt i Paris’ gader hos Café Fleuri.

  Hvis vejret er godt, kan du indtage dagens vigtigste måltid ude i deres gårdhave, der er caféens skjulte perle. Gårdhaven vækker euforien frem i dig, og det er det perfekte spot, hvis du trænger til et pusterum fra en travl hverdag.

  Hyggen er i den grad i højsædet hos Café Fleuri, og det kan hurtigt blive dit nye favoritspot i Odense. Caféen er også en specialbutik, der byder på en række delikatesser, du kan tage med dig hjem og nyde.

  En café lidt ud over det sædvanlige

  Noget af det Café Fleuri er kendt for, er deres brunchtallerken. Brunchtallerkenen kommer med det klassiske tilbehør såsom røræg med bacon, grovbolle med smør og laks med flødeost. Du får herudover også den sunde chiagrød med hindbær, nødder og en crunchy hjemmelavet granola samt en frisk og lækker spidskålsalat med mynte og chili. En god start på dagen med flere elementer fra madpyramiden.

  Brunchtallerkenen kan også laves om til en glutenfri og/eller vegansk udgave, så der er lækker mad til alle og enhver.

  Hos Fleuri vægtes det økologiske og det hjemmelavede meget højt. Det betyder, at du får mad, der er nøje tilberedt og lagt ekstra kræfter i. Du kan både få stillet den store og mindre sult med en række lækkerier hos Café Fleuri – du kan nemlig også nøjes med et mere simpelt morgenmadsmåltid bestående af en grovbolle med smør, syltetøj og ost.

  Foruden de mange morgenmadslækkerier kan du også nyde din frokost eller aftensmad hos caféen. Du kan både få smørrebrød på bræt, sandwich med gods i eller en tapasanretning, som du kan nyde i de hyggelige omgivelser eller tage med dig som take-away.

  Uanset hvad du vælger, så går du i hvert fald ikke sulten fra Café Fleuri! Velbekomme!

  FAQ BOKS

  Har Café Fleuris gårdhave altid åbnet?

  Hos Café Fleuri er gårdhaven altid åben, så du kan sidde udenfor og nyde en kop varm kaffe, te eller kakao hele året rundt.

  Hvor ligger Café Fleuri?

  Café Fleuri ligger på Nørregade 28 i det gamle nørregadekvarter.

  Hvornår holder Café Fleuri åbnet?

  Cafe Fleuri slår dørene op 09.30 i hverdagene for morgenmad og brunch og kl. 9.00 i weekenderne.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt