Marcello – afslappet og lækker brunch ved Bymidten

  Kongensgade 10, 5000 Odense Tlf.: 66 12 12 46

  Odense bymidte er kendt for sin evige stemningsfulde atmosfære. Hvis du er ny i byen, vil du hurtigt opdage, hvorfor dette område er så besøgt og elsket af odenseanerne. Der er både muligheder for dem, der elsker underholdning og kulturlivet, men også en masse hyggelige spisesteder til madelskerne. Bymidten i Odense har en rig historie, og der er en masse ældre bygninger, du kan gå på opdagelse i.

  Der er mange projekter i gang for at bringe gågadeområdet sammen med de mere besøgte kvarterer i Odense – det er blandt andet H.C Andersen kvarteret og Latinerkvarteret. Blandt de mange hyggelige spisesteder og hyggelige kroge finder du restaurantkæden Marcello’s. Der er både en Marcello’s i Kolding, Holstebro, Sønderborg og naturligvis Odense by.

  Spis brunch midt i hjertet af Odense

  Hos Marcello’s hersker der en særlig afslappet og cool stemning fra det moment, du træder ind af døren. Du bliver mødt af en hyggelig indretning, hvor der både er mulighed for uden- og indendørs servering. Caféen er indrettet med store lædermøbler med hyggelige små båse, som du kan sidde i. Hos Marcello’s kan du sidde og nyde en kop kaffe i deres udendørs areal, eller du kan indtage en lækker og varieret brunch.

  I hverdagene kan du blive serveret en ægte brunchtallerken bestående af røræg med bacon, brunchpølser, græsk yoghurt med granola, pandekage med akaciehonning, rimmet laks med fynsk rygeost og rugbrødchips, der kommer med lidt frugt og marmelade. Til den søde tand er der nutella, ost og to slags pålæg. Brunchtallerkenen serveres indtil kl. 13.00 i hverdagene fra mandag til fredag.

  Har du ikke den store sult, kan du også nøjes med den populære avocadotoast, der er toppet med et spejlæg.

  Kæmpe brunchbuffet i weekenden hos Marcello’s

  Hver lørdag og søndag åbner Marcello’s op til en suveræn og overdådig brunch. Det er den helt store brunchoplevelse, du får, og du er garanteret de lækre klassiske brunchretter. Du kan tage hele familien med dig, da brunchbuffeten også er børnevenlig.

  Med i buffeten får du desuden drikkelse, så du skal ikke betale for ekstra, når du bestiller en brunchbuffet.

  Brunchbuffeten i weekenden starter fra kl 09.30 og løbet helt indtil kl. 13.00. Så selv dem der nyder at sove lidt længere i weekenden, kan være med hos Marcello’s til brunch.

  Hos Marcello’s kan du også få lækre frokost- og aftensretter. Det kan være en solid burger, club sandwich eller en sund salat, som du skal afrunde din shoppingtur langs bymidten med. Uanset hvad du vælger, bliver det med sikkerhed velsmagende.

  God appetit!

  FAQ BOKS

  Hvor kan jeg finde Marcello’s?

  Marcello’s ligger ret centralt i Odense by. Adressen hedder Kongensgade 10 og er tæt på Brandts Klædefabrik.

  Hvornår åbner Marcello’s?

  Marcello’s åbner alle ugens dage kl. 09.30. Der er dog variation i lukketiderne, hvor fredag og lørdag er de eneste dage, der åbnet til kl. 02.00. Ellers lukker de normalt kl. 23.00.

  Kan jeg få brunchbuffet i hverdagene?

  Nej – brunchbuffeten hos Marcello’s er forbeholdt weekenden. I hverdagene kan du få deres lækre brunchtallerken.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt