Café Victoria – hyggeligt morgen- og brunchsted med øje for kvalitet

  Rosengårdcentret, 5220 Odense Tlf.: 66 10 01 41

  Du får det ikke lettere, hvis du skal have brunch hos Café Victoria. Caféen ligger nemlig i det populære shoppingcenter Rosengårdcenteret. Her kan du få ladet batterierne op, før du skal ud og shoppe amok i centrets mange spændende butikker eller bare opleve mere af Odense by.

  Café Victoria er et velbesøgt sted, hvor du kan finde et stor udvalg af lækkerier på menukortet. Caféen har også en søstercafe, der ligger i Tarup Centret i den nordvestlige del af Odense.

  Byg selv-brunch hos Café Victoria

  Hos Café Victoria kan du selv være med til at bygge din egen brunchanretning. Det betyder, at du skal krydse af fra menukortet, hvad du kunne tænke dig på din morgentallerken. Valgmuligheder er der i hvert fald rigeligt af – du kan blandt andet få grillet chorizopølse med syltede rødløg, varmrøget laks med rygeostcreme, frisklavet røræg med den engelsk cumberlandpølse og bacon. Hertil kan du også vælge de lidt mere syndige retter, såsom amerikansk pandekage med sirup, pommes rösti med aioli, fiskefilet med remoulade eller en porre-og bacontærte.

  Du vælger mellem fire af tingene på den førnævnte menu, hvor du ved siden af får serveret brød, smør, frisk frugt og en almindelig kop kaffe. Hvis det almindelige filterkaffe ikke er for dig, kan du tilkøbe en latte eller cappuccino til din brunchanretning for kun 10 kr. ekstra.

  Café Victoria tilbyder både indendørs og udendørs betjening og servering. Så hvis vejret tillader det, kan du nyde din brunch udenfor, før shoppingen går løs.

  Menukort til alt hvad hjertet begærer

  Hos Café Victoria kan du finde retter, der passer både til den store og mindre sult. Hvis du ikke kan spise den helt store byg selv-brunch, kan du også vælge Victoria’s morgenkomplet. Her får du et stykke rustikt brød med skiver af ost og marmelade. En perfekt mulighed til dig, der ikke er den store morgenmadsperson. Du kan også opgradere dette med en English Breakfast platte. Her bliver der serveret på ægte engelske maner med æg, bacon, cumberlandpølser og baked beans. Hertil får du også smør, brød og en kop kaffe. En solid morgenmads- eller brunchmulighed til dig der elsker en god start på dagen.

  Til frokost kan du finde lækkerier som pastaretter eller burgere, hvis du har den store sult. Du kan dog også nøjes med en kop kaffe og en kage/tærte efter en heldagsshopping i Rosengårdcentret.

  Hos Café Victoria har du flere valgmuligheder, og vi lover, at du ikke kommer til at gå sulten derfra. God fornøjelse!

  FAQ BOKS

  Er der gratis parkering ved Rosengårdcentret?

  Ja, der er over 3.000 gratis parkeringspladser ved Rosengårdcentret og el-stationer til el-biler.

  Hvor ligger Café Victoria?

  Caféen ligger på adressen Rosengårdcentret 189. Det er lidt udenfor Odense centrum.

  Hvornår åbner Café Victoria?

  Caféen har åben for madservering og take-away på alle ugens dage i tidsrummet kl. 10.00 til 20.30

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Morgenmad og brunch i farverige omgivelser hos Riceteria by Rice

  Ved Skibshuskvarteret i Odense kan du finde en farverig lille perle i form af en café,

  Café Kræz – Brunch i topklasse med flotte omgivelser

  Hos Café Kræz bliver du virkelig kredset om. Caféen ligger i det populære bymidte, hvor der

  Marcello – afslappet og lækker brunch ved Bymidten

  Odense bymidte er kendt for sin evige stemningsfulde atmosfære. Hvis du er ny i byen, vil