Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Nordatlantisk Promenade 1, 5000 Odense C Tlf.: 22 39 76 00

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt kultur, og du er tæt på vandet, men også kun et stenkast væk fra skovområdet. Det er et område i vækst, hvor du både kan slentre langs vandet og nyde udsigten, eller du kan tage en omgang minigolf med vennerne.

  Blandt de mange sports- og kulturoplevelser kan du også få en kulinarisk oplevelse. På Byens Ø finder du nemlig det Nordatlantiske Hus, der huser Restaurant Nordatlanten – en moderne indrettet restaurant med udsigt over vandet og en brunchbuffet, der siger spar to.

  Restaurant Nordatlanten – en moderne perle ved vandet

  I det moderne og industrielle kvarter af Byens Ø finder du Restaurant Nordatlanten. Med store rum og indretning, der peger i retning af det skandinaviske design, kan du nyde en god brunch i hyggelige omgivelser. Der er plads til store armbevægelser og højt til loftet hos restauranten, og derfor er det et oplagt sted at holde barnedåben, den runde fødselsdag eller bare mødes med vennerne over en god brunch.

  Hos Restaurant Nordatlanten finder du lækkerier fra det ny nordiske køkken, der byder på stor variation af diverse fiskeanretninger. Et frokost- eller aftenmåltid er bestemt pengene værd, og du vil nyde godt af atmosfæren og omgivelserne hos Restaurant Nordatlanten.

  Men det som tiltrækker mange af odenseanerne til restauranten, er deres store brunchbuffet.

  En brunchbuffet der forkæler dine smagsløg

  Hver weekend kan du nyde en stor brunchbuffet hos Restaurant Nordatlanten. Der er alt, hvad hjertet begærer, og du vil få den komplette umamioplevelse. Det er en brunchbuffet, hvor der er kredset om smagene og råvarerne. Der er for eksempel krabbeklør med aioli og citron, røget grønlandsk hellefisk med dild, rejesalat med tangsalt, citrontærte med marengs og rarbarbertrifli.

  Du bliver dog ikke snydt for de klassiske elementer af den grund. De har bare fået en opgradering. Det betyder, at der er æggekage med bacon og karse, pandekager med sirup og to slags charcuterie med syltet grønt. Herudover er der også filterkaffe, te og juice ad libitum. Og hvis du føler dig ekstra frisk, er der også mulighed for en lille bitter til din brunch. Alt dette er inkluderet i prisen, så du skal bare tage for dig.

  Brunchbuffeten hos Restaurant Nordatlanten skal bestemt opleves, og det er ikke uden grund, at den tiltrækker en masse besøgende hver weekend. Du kommer ikke til at fortryde en visit i det formidable køkken. Bon appetit!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Restaurant Nordatlanten?

  Restaurant Nordatlanten har åbnet fra kl. 12 i hverdagene og brunchen starter i weekenderne kl. 10.00 og slutter kl. 15.00

  Hvor kan man finde Restaurant Nordatlanten?

  Restaurant Nordatlanten har til huse i Det Nordatlantiske hus på adressen Nordatlantisk Promenade 1.

  Skal man bestille bord til brunch på Restaurant Nordatlanten?

  Det anbefales, at du bestiller bord hos Restaurant Nordatlanten i god tid, da der bliver udsolgt i weekenderne.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Morgenmad og brunch i farverige omgivelser hos Riceteria by Rice

  Ved Skibshuskvarteret i Odense kan du finde en farverig lille perle i form af en café,

  Café Kræz – Brunch i topklasse med flotte omgivelser

  Hos Café Kræz bliver du virkelig kredset om. Caféen ligger i det populære bymidte, hvor der

  Marcello – afslappet og lækker brunch ved Bymidten

  Odense bymidte er kendt for sin evige stemningsfulde atmosfære. Hvis du er ny i byen, vil