Sammensæt den perfekte brunch hos Froggys Café & Restaurant

  Vestergade 68, 5000 Odense C Tlf.: 65 90 74 47

  I Odense by går du ikke ned på brunchmuligheder. Når du bevæger dig rundt i byens centrum, vil du støde på alverdens caféer og restauranter, der kan servere en lang række lækkerier for dig. Selv hvis du mere har lyst til en god bolle med ost frem for den helt store brunchbuffet, så er der noget for dig.

  Hvis du elsker brunch, hyggelige omgivelser og en generel god spiseoplevelse, skal du give Froggys Café & Restaurant et besøg. Froggys er en af de ældste caféer i Odense og ligger ret centralt i det hyggelige Latinerkvarter, hvor du kan shoppe rundt i en masse spændende butikker – enten før eller efter din brunch.

  En særlig brunchoplevelse hos Froggys

  Når du besøger Froggys, kan du faktisk selv bestemme, hvad du ønsker på din brunchanretning. Det vil sige, at du har mulighed for at vælge mellem seks lækre retter, når du vælger Froggys Pick ‘n’ Mix menu.

  Du kan for eksempel vælge brunchpølser, der er indbagt i butterdej med chilimayo, chiagrød lavet på mandelmælk, mangocreme og friske bær eller egg florentine, der serveres med spinat, parmesan, hollandaise sauce og hjemmebagt brød. Der er sågar mulighed for en avocadotoast til den sundhedsbevidste, der kommer med et spejlæg, rygeost og rodfrugtchips.

  Der er så mange lækkerier at vælge imellem, så det kan være svært at begrænse sig! Hvis du foretrækker de mindre portioner – eller bare ønsker et lidt lettere morgenmåltid – så kan du også finde morgenmadsanretninger under deres a la carte menu. Her kan du få en lækker og luftig omelet, der er rig på smag og proteiner. Der er også frisk hjemmebagt morgenbrød, der kommer med marmelade, en god ost og en kop varm kaffe til at skylle det hele ned med.

  Forkæl dig selv med en brunchbuffet i weekenden

  Hvis der er noget, der kan få en op i weekenderne, så er det en brunchbuffet.

  Froggys giver dig derfor mulighed for at få en klassisk brunchbuffet i weekenden, hvor du kan finde alle mulige lækkerier. Der er både elementer fra det varme og kolde bord – for eksempel croissanter med fyld, lækre minisandwiches eller fisk i mindre anretninger. Brunchbuffeten åbner kl. 09.30 og kører helt indtil kl. 14.00. Så der er gode chancer for at nå hele herligheden og samtidigt få indhentet søvnen i weekenden, hvis du planlægger et besøg hos Froggys.

  God fornøjelse siger vi bare – du får med sikkerhed stillet sulten. Den store såvel som lille.

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Froggys Café & Restaurant i Odense?

  Caféen ligger på Vestergade 58. Det er tæt på H.C Andersens barndomshjem.

  Hvornår åbner Froggys?

  Froggys har åbnet mandag – fredag fra kl. 10.00 – 00.00. I weekenden åbner de fra 09.30 – 05.00 (søndag kun til kl. 00.00).

  Serverer Froggys også afternoon tea?

  Ja, du kan både nyde brunch og få den populære afternoon tea hos Froggys.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt