Lækkerier og god brunch hos Konrads

  Overgade 32, 5000 Odense Tlf.: 40 23 51 21

  H.C Andersen kvarteret er uden tvivl et område af Odense, der tiltrækker mange besøgende. Det er ikke kun et område, der er dedikeret til nok en af Danmarks mest kendte og indflydelsesrige forfattere, det er også et område, der emmer af liv og kultur. Det er en af Odenses ældre bydele, og du kan slentre ned langs de gamle gader, der bærer på en masse historie. Du kan gå rundt i H.C Andersens fodspor og se nogle flotte udstillinger og skulpturer af forfatterens mange eventyrer.

  H.C Andersen kvarteret byder ikke kun på en masse kulturelle oplevelser, men også på en række gastronomiske og lækre spisesteder. Hvis du befinder dig i området, bør du bestemt besøge Konrads. Her kan du nærmest dufte kaffen ud på gaden og savle over deres hjemmelavet smørrebrød, hvor der ikke er sparet på pynt og smage.

  Friskbrygget kaffe og juice i hjemlige lokaler

  Hos Konrads er der skruet godt op for det danske hygge. Konrads ligger i skønne lokaler, hvor du virkelig kan fornemme den gamle arkitektur og generelle rolige atmosfære.

  Du bliver mødt af duften af friskbrygget kaffe, når du træder indenfor. Det er kaffe, der er lavet på økologiske bønner, og du kan kombinere din morgenkaffe med noget lækkert hjemmebag. Det kan være en smagfuld croissant bagt med smør eller en af deres populære kardemommeboller. Konrads har også en række forskellige tærter i deres kagemontre, som du kan indtage sammen med din kaffe eller tage med dig hjem.

  Du kan også give din krop et skud vitaminer i form af en hjemmelavet og friskpresset juice. På menukortet finder du bandt andet en friskpresset appelsinjuice, iste eller lemonade.

  Suveræn brunch hos Konrads

  Caféen byder hver dag på en lækker brunchanretning indtil kl. 15.00. Du kan mæske dig i en lækker hjemmerørt laksemousse, quiche lorraine, sprød bacon, drænet yoghurt med syltede bær og hjemmelavet kanelsirup, rosmarinskinke, to gode oste og frisk frugt. Hvis du er vegetar, kan denne brunchanretning også laves uden kød og suppleres med noget andet lækkert. Bare nævn det for din tjener, når du skal bestille.

  Hos Konrads får du brunch, der går lidt udover det sædvanlige. Der er godt toppet op på smage og hjemmelavede lækkerier, og du går ikke sulten derfra.

  Hvis du ankommer omkring frokosttid, kan du også bytte brunchmenuen ud med caféens populære smørrebrød. Måske en pankopaneret rødspættefilet eller flæskestegssmørrebrød kan lokke dig?

  Du bliver rigtig forkælet hos Konrads – både på kaffefronten, men også med deres mange lækre retter.

  FAQ BOKS

  Hvorhenne ligger Konrads?

  Du kan finde caféen på Overgade 32 i det hyggelige H.C Andersens kvarter.

  Hvornår åbner Konrads?

  Caféen har åbnet tirsdag til fredag fra kl. 10.00 – 16.00. Lørdag er det kl. 9.00 – 16.00 og de åbner kun om søndagen efter aftale.

  Kan man få vegetariske eller glutenfri retter hos Konrads?

  Ja, det kan du. Du skal bare spørge tjenerne.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt