Eminent morgenmad og brunch hos Mr. Torp ved Bymidten

  Vintapperstræde 47, 5000 Odense Tlf.: 40 12 15 93

  Hvis du leder efter et godt spot for dit morgenmåltid, så skal du en tur forbi Mr. Torp. Her bliver du virkelig kredset om – både på unikke og lækre smagsoplevelser, men også gennem en imødekommende og erfaren betjening.

  Mr. Torp ligger ved bymidten, der ellers er kendt for sin store madscene og kulturelle oplevelser. Hvis du skulle befinde dig i dette populære og hyggelige område af Odense, så er et besøg hos Mr. Torp bestemt det værd!

  Morgenmad og brunch til enhver smag

  Uanset om du er i humør til en kop kaffe, inden du skal have gang i din hektiske dag, eller om du gerne vil nyde dagens vigtigste måltid i hyggelige omgivelser, så kan du finde, hvad du søger, hos Mr. Torp. Du får et bredt udvalg af lækkerier, når det kommer til morgenmåltidet.

  Du kan vælge deres luksusmorgenmad bestående af ost, pølse, skinke og græsk yoghurt m. honning & granola. Til den søde tand får du en lækker pandekage med nutella, en god kage, frugt, smør og friskbagt brød.

  Hvis du er afsted med en veninde, ven eller partner, så kan I også kaste jer over deres morgenmadsplanke. Her får I serveret en række klassiske morgenmadsretter og mere til. Det er bl.a. tunmousse, økologisk blødkogt æg og lækkert friskbagt brød.

  Der er også mulighed for at vælge en vegetarmorgenmad, hvor alt kødet er udeladt.

  Hvis du hellere vil starte dagen mere let, kan du også kaste dig over den populære instagramvenlige smoothie bowl. Den er lavet på ananas, hindbær og banan med lækre toppings.

  Der er altså både lidt til den mindre og store sult hos Mr. Torp.

  Du kan også mikse og matche forskellige mindre retter hos Mr. Torp. Det kan være, at I ønsker at smage lidt forskellige retter eller tilføje lidt ekstra til jeres brunchanretning. For eksempel brunchpølser, røræg lavet på økologiske æg m. karse eller en hjemmelavet kyllingesalat m. surt og karse. Uanset hvad er Mr. Torp et godt sted for morgenmad eller brunch, når sulten melder sig.

  Hvis du kommer til frokosttid, har Mr. Torp et stort udvalg af forskellige smørrebrød. Det er noget, som restauranten er særligt kendt for. Du kan vælge mellem smørrebrød med grøntsagssild m. friskbagt rugbrød, kapersbær, løg, æble, friske urter og karrysalat. Der er også den klassiske lune rødspættefilet, der naturligvis er smørstegt og serveret på friskbagt brød med hjemmelavet remoulade og friske urter.

  Du kommer ikke til at gå sulten fra restauranten. Så hvis du vil starte dagen på den gode måde, skal du svinge en tur forbi Mr. Torp. God fornøjelse!

  FAQ BOKS

  Hvor lang tid kan man få morgenmad hos Mr. Torp?

  De serverer deres lækre morgenmadsretter indtil kl. 11.45 i hverdagene.

  Hvor ligger Mr. Torp?

  Du kan finde caféen på Vintapperstræde 47, som er tæt på bymidten.

  Hvornår åbner caféen i weekenden?

  Om lørdagen har Mr. Torp åben fra kl. 10.00 – 16.00. Søndag er det kl. 10.00 – 14.00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt