Tapas brunch i Odense – få alle dine favoritter til morgenmad

  Hvis du ikke har prøvet tapas brunch før, er du gået glip af et fantastisk koncept. Tapas brunch er på mange måder det samme som en almindelig brunch dog med en væsentlig forskel; når du bestiller tapas brunch, skal du først krydse af på en seddel, hvilke retter du gerne vil have.

  Herefter får du serveret lige præcis det, du har ønsket. Det betyder, at du kan undgå at få retter, du ikke bryder dig om og i stedet nyde alle dine favoritter.

  Hvis du bor i Odense eller blot er på besøg i byen, så findes der en række forskellige steder, der serverer denne form for brunch. Er du blevet nysgerrig, og vil du prøve tapas brunch i Odense, så læs med her, hvor vi giver dig et overblik over, hvilke spisesteder der tilbyder netop dette.

   

  Tapas brunch – kryds af og nyd din brunch

  Tapas brunch foregår som nævnt på den måde, at du får et stykke papir, hvor der er skrevet en masse forskellige brunchretter på. Her skal du krydse de retter af, du gerne vil spise.

  Det er en suveræn mulighed for dig, der ikke bryder dig om enkelte retter og kun har få favoritter. Du krydser bare de retter af, du elsker, og så kan du nyde din brunch fuldt ud uden at ærgre dig over dele, du ikke kan lide.

  Tapas brunch kan også være en mulighed for dig, der gerne vil prøve nye og spændende retter af for måske at finde din nye favorit. Uanset hvad – tapas brunch er et fantastisk koncept.

   

   

  Tapas brunch i Odense – spisesteder

  Nu hvor du ved lidt mere om, hvad tapas brunch er – og måske endda har hørt din mave rumle efter at have læst om konceptet – så vil vi kigge nærmere på de spisesteder i Odense, der tilbyder “kryds af” tapas brunch.

  Selvom det er blevet et populært koncept, er det ikke alle spisesteder, der har opdaget det eller har taget det til sig. Men i Odense kan du få tapas brunch på blandt andet:

  – Café Chino

  – Café Victoria

  – Kræz

  – Café Mauritz

   

   

  Fælles for alle disse steder er, at de alle sammen tilbyder tapas brunch, hvor du på et stykke papir krydser de retter af, du gerne vil have. Der findes et par andre spisesteder, som også tilbyder tapas brunch, men det foregår på en lidt anden måde; her er det blot små retter i forskellig rækkefølge, og menuen er forudbestemt af spisestedet.

  Hvis du gerne vil opleve ægte og autentisk tapas brunch i Odense, anbefaler vi dig at prøve et af de fire spisesteder, vi har nævnt i dette blogindlæg. God fornøjelse – vi håber, du får en fantastisk oplevelse med tapas brunch.

  FAQ BOKS

  Hvad er ægte og autentisk tapas brunch?

  Den autentiske tapas brunch er kendetegnet ved, at man selv kan bestemme, hvilke retter man vil have ved at krydse af på en seddel, når man bestiller.

  Hvorfor er der ikke flere spisesteder, der tilbyde tapas brunch?

  Det er svært at svare på, da der kan være flere grunde. Heldigvis er der et godt udvalg af gode spisesteder i Odense, som har taget konceptet til sig.

  Skal man bestille bord for at få tapas brunch?

  Det afhænger meget af de forskellige spisesteder. Vi anbefaler at du kontakter spisestedet for en sikkerheds skyld.

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt