Cafe Mauritz – lækker brunch i H.C Andersens kvarteret

  Overgade 8, 5000 Odense Tlf.: 65 94 40 60

  Hjertet af Odense by bliver endnu engang rigere på et hyggelig caféspot for brunch, frokost eller et aftensmåltid. Der åbner nemlig en Café Mauritz her til foråret, hvor de kan diske op med nogle af de samme lækkerier, som der er at finde hos Café Mauritz i Skibshuskvarteret.

  Brunchkonceptet hos Café Mauritz er nemlig, at du selv kan være med til at sammensætte din menu. Hvis du har særlige præferencer eller en idé om, hvordan din brunchanretning skal se ud, så er café Mauritz altså stedet for dig. De har nemlig en byg selv-brunch, hvor du kan krydse af over forskellige lækkerier, du kunne tænke dig på din brunchanretning.

  Brunch hos Café Mauritz – til hverdag og i weekenden

  Hvis du sætter pris på morgenmåltidet og generelt elsker at slappe af over lækker mad og en god kop kaffe, vil brunchanretningen hos Café Mauritz være et hit for dig. Du kan nemlig bestille deres brunch, hvor du skal vælge, om du ønsker 3, 5, eller 7 anretninger. Det er et godt koncept, da nogle er mere eller mindre sultne fra morgenstunden.

  Du kan for eksempel sætte et kryds ved deres brunchpølser, der serveres med kartoffelsticks og tomatketchup. Skal det være lidt mere trendy, kan du også prøve dig frem med en kartoffelpandekage, som serveres med en god bearnaisedip og peberbacon. Der er også andre fristelser, som du kan kaste dig over såsom sprøde fritter med valgfri dip eller koldrøget laks, der bliver serveret med ricottaost rørt med citron og rugbrødscrunch.

  Du kommer i hvert fald ikke til at gå sulten fra Café Mauritz, når du har fået deres brunchanretning!

  Brunch i det hyggelige H.C Andersen kvarter

  Den nye Café Mauritz kommer til at være i det hyggelige H.C Andersen kvarter. Det er en af de mere besøgte områder i Odense, fordi det har sådan en god historie bag sig.

  Hvis du kommer som turist, vil en god start på dagen være en brunch hos Café Mauritz og så videre ud og opleve byen. Du vil ikke bare få et godt måltid mad, der kan stille selv den største sult – du har også det perfekte udgangspunkt, når du skal finde spændende butikker at gå på opdagelse i efter, du er færdig med at spise.

  Så kort og godt – om du er sulten for sjov, storsulten eller bare har en lille sød tand, der skal tilfredsstilles – ja, så finder du, hvad du søger hos Café Mauritz.

  FAQ BOKS

  Bliver der serveret brunch på Café Mauritz?

  Ja, Café Mauritz er kendt og elsket for deres byg selv-brunch.

  Hvor kommer den nye Café Mauritz til at ligge?

  Det vil komme til at ligge på adressen Overgade 8.

  Kan man medbringe børn på Café Mauritz?

  Ja, naturligvis. De har sågar en lækker brunchanretning til børn til kun 75 kr.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt