Forkæl dine smagsløg med lækker morgenmad i Odense

  Er du på besøg i H.C. Andersens hjemby, Odense, og leder du i den forbindelse efter et sted, hvor du kan få nærende og lækker morgenmad – måske endda brunch?

  I Odense findes der mange steder, hvor du kan få et fantastisk morgenmåltid eller en lækker brunch, alt efter om du er A eller B menneske. Det er derfor en god undskyldning for at droppe hotellets ofte kedelige morgenbuffet og i stedet taget ind i Odense by, hvor du kan nyde morgenmaden samtidig med, at byen vågner op.

   

  Morgenmad i Odense – Eydes

  Et af de bedste steder i Odense, hvor du kan nyde lækker morgenmad eller brunch, er Eydes. Stedet er kendt for at have en af byens bedste brunchtallerkner og er bestemt et besøg værd, især hvis du sætter pris på et måltid, hvor der er brugt gode råvarer og kælet for detaljerne.

  På Eydes får du ikke bare en brunchtallerken, der fylder godt i maven, men også en brunchtallerken der er en fryd for dine øjne – og et muligt billede til din Instagram. I 2021 var Eydes den mest bookede restaurant på Fyn, så hvis du gerne vil hoppe ombord i deres lækre morgenmad eller brunch, skal du sørge for at få bestilt bord i god tid.

   

   

  Morgenmad i Odense – Marcellos

  Hvis du er typen, der ofte bliver skuffet over at se, hvor lidt du får på din tallerken, når du er ude og spise i byen, vil du blive glad for at høre, at Marcellos i Odense tilbyder dig lækker morgenmad i form af en udsøgt brunchbuffet.

  Når du bestiller brunchbuffet på Marcellos, er det kun din egen skyld, hvis du går sulten derfra. Stedet har et stort og varieret udvalg af lækre brunchretter – og du kan spise lige så meget, som du lyster. Derudover kan du prøve en af deres lækre smoothies til og dermed gøre dit morgenmåltid til et minde, der vil poppe op, hver gang du tænker på dit besøg i Odense.

   

   

  Morgenmad i Odense – andre caféer og restauranter

  Eydes og Marcellos er åbenlyst ikke de eneste steder i Odense, hvor du kan nyde en lækker morgenmad eller udsøgt brunch. Der findes et utal af spisesteder, som tilbyder denne type måltid, så der er helt sikkert noget, der vil falde i din smag.

  I stedet for at skrive en lang liste i dette blogindlæg, vil vi anbefale dig at gå på opdagelse i byen på egen hånd, og så lover vi dig, at der er en rigtig stor chance for, at du finder dit nye yndlingssted, når det kommer til at spise lækker morgenmad og brunch.

  Vil du have lidt inspiration, kan du med fordel se vores oversigt over brunchsteder i Odense her.

  FAQ BOKS

  Er det altid nødvendigt, at jeg bestiller bord til morgenmad/brunch?

  Det er ikke alle spisesteder, der kræver, at du bestiller bord først, men på flere af de populære steder er det nødvendigt, hvis du vil have en plads.

  Er det dyrt at spise morgenmad eller brunch i Odense?

  Når du skal finde lækker morgenmad eller brunch i Odense, skal du ikke være nervøs for at blive ruineret. Priserne ligger i det samme leje som de fleste andre caféer og restauranter rundt om i landet.

  Hvordan finder jeg de forskellige spisesteder i Odense?

  Vi har samlet en oversigt over alle brunchsteder i Odense, og her kan du naturligvis også se adressen på den specifikke restaurant eller café.

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt