Smartbox, Go Dream og Morebox – kan du bruge dem til brunch i Odense?

  Har du været så heldig af få en af de populære gavebokse, hvor du kan nyde en brunch for to i Odense? I så fald skal du finde et sted, hvor du kan indløse det.

  I dette blogindlæg har vi valgt at fokusere på tre forskellige gavebokse –nemlig Smartbox, Go Dream og Morebox. Til hver af disse former for gavebokse har vi udvalgt det (i vores øjne) bedste spisested, hvor du kan indløse gavekortet og nyde en lækker brunch for to. Så hvis du er den heldig modtager at en gaveboks, kan det være en god idé at læse med i dette blogindlæg.

   

  Smartbox brunch – Café Kræz

  Du finder Café Kræz i smukke omgivelser i Odense midtby. Her kan du – udover at nyde en lækker Smartbox brunch for to – også nyde den afslappede og hyggelige atmosfære, caféen kan byde på. Det er derfor et oplagt sted at spise en brunch med din partner, din veninde eller ven eller med et af dine familiemedlemmer.

  Fordelen ved at nyde sin brunch på Café Kræz – udover den gode mad og den afslappede atmosfære – er, at de har hele tre forskellige brunchmenuer at vælge ud fra, så du kan være sikker på, at der også er noget for jeres smagsløg.

   

   

  Go Dream brunch – Café Mauritz

  I H.C Andersens kvarteret finder du det hyggelige spisested Café Mauritz. Her kan du benytte dig af dit Go Dream brunch-gavekort og opleve caféens populære byg selv-brunch.

  På caféen får du og din partner, ven eller veninde muligheden for selv at vælge, hvad jeres brunchtallerken skal bestå af. Det er en god måde at opleve nye retter på, men også den perfekte metode til at sikre sig, at man kun får de retter, man godt kan lide.

  Café Mauritz ligger som sagt i H.C Andersens kvarteret ikke langt fra Odense bymidte.

   

   

  Morebox brunch – Café Mauritz (igen)

  På Café Mauritz kan du ikke bare bruge din Go Dream gaveboks, men også din Morebox gaveboks, hvis du har været så heldig at modtage en sådan.

  Som nævnt er Café Mauritz et rigtigt godt sted at nyde sin brunch, hvis man gerne selv vil have indflydelse på, hvad anretningen skal bestå af. Udover at give sine kunder medbestemmelse over hvad de spiser, er Café Mauritz også et utroligt hyggeligt sted med en rar og afslappet atmosfære. Alt dette til sammen gør Café Mauritz til et oplagt sted at indtage sin brunch, inden man begiver sig videre ud i byen.

  FAQ BOKS

  Er der andre spisesteder i Odense, hvor jeg kan indløse mit gavekort?

  Der findes flere forskellige spisesteder, hvor du kan bruge dit gavekort. Vi har blot valgt nogle af de bedste steder ud, for at sikre os, at vores læsere får en god oplevelse. Hvis du vil finde andre spisesteder, end dem vi har nævnt, kan du finde en komplet oversigt på kortudstedernes hjemmesider.

  Er det nødvendigt at kontakte spisestedet for at indløse gavekortet?

  I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at kontakte spisestedet først, medmindre det er for at bestille et bord. Det eneste du skal gøre for at bruge dit gavekort, er at sørge for at sige det, når I ankommer, sådan så spisestedet er opmærksom på det.

  Hvad får man, når man bruger sit brunch gavekort?

  Det varierer lidt på de forskellige spisesteder, men overordnet set kan du regne med at få en god brunch samt en kop kaffe eller et glas juice. Hvis du vil være helt sikker, kan du med fordel kontakte spisestedet.
  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt