Udsøgt brunch hos Landcaféen i Bymidten

  Pogestræde 31a, st th, 5000 Odense Tlf.: 26 71 41 84

  Den attraktive bymidte i Odense tiltrækker både turister og gamle beboere. Det er særligt madscenen, der formår at tiltrække alle og enhver, for du kan nemlig snuse dig rundt mellem forskellige køkkener og spændende madkreationer, der kan tage både den store og lille sult. Der er noget til enhver smag, og derfor skal du ikke gå langt for at finde en hyggelig lækker café, der serverer en udsøgt brunch, frokost eller et aftenmåltid i hverdagen, men også i weekenden.

  Tæt på H.C Andersens barndomshjem finder du en lille perle af en café, der hedder Landcafé. Her kan du indtage en udsøgt brunch, der er lavet på de bedste råvarer og sat sammen, så den kan vække samtlige smagsløg hos dig.

  En sund og velovervejet brunch

  En af Landcaféens mærkesager er deres fokus på de gode danske råvarer og økologi. Dette kan du tydeligt se på deres menukort, hvor de har kreeret nogle gode og robuste retter, der kan glæde selv det mest madelskende hjerte. Du kan nyde en eminent Landbrunch, der består af de klassiske tre ingredienser – sprødstegt bacon, et bagt æg og stegt pølse. Herudover får du også en hønsesalat lavet på gode råvarer, en yoghurt med granola, røget fisk, pølse, oste med kompot og lidt sødt til ganen. Til denne brunchanretning får du noget smørbart og et udvalg af friskbagt brød.

  Skulle du være vegetar, er der også kreeret en særlig Landbrunch Vegetar til dig. Her får du nogle af de samme elementer, som den klassiske landbrunch består af. Dog er kødet (naturligvis) udeladt og erstattet med en lækker sæsontærte med hamp. Herudover får du både en rørt og sprød salat til. Så du får alle de rette elementer med på brunchanretningen.

  Måske det er dit nye favorit brunchspot i Odense bymidte!

  Mad med sjæl hos Landcaféen

  Du kommer ikke til at gå sulten fra dit besøg hos Landcaféen. Ikke nok med at du får nogle lækre retter, der er godt toppet op med friske og gode råvarer, så sidder du også i hyggelige lokaler. Du kan nyde din morgenkaffe og brunch ved vinduet, hvor du kan sidde og betragte bylivet, imens det langsomt åbner op, og der kommer flere ind til bymidten.

  Du vil opdage, hvordan der er lagt tid og sjæl i de retter, der serveres hos Landcaféen. Et klart besøg værd, hvis du søger efter en sund start på dagen! God fornøjelse – og god appetit!

  FAQ BOKS

  Findes der andre landcaféer end den i Odense?

  Ja, du kan også finde en Landcafé i det hyggelige Latinerkvarter i Aarhus C.

  Hvor ligger Landcaféen i Odense?

  Du kan finde den hyggelige Landcafé ved Pogestræde 31a, st th.

  Hvornår åbner Landcafé?

  Landcaféen i Odense har åben mandag til lørdag fra kl. 10.00 til kl. 21.00. Søndag er det fra kl. 10.00 – 15.00

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt