Sublim kaffe og lækker morgenmad hos Fredo’s Coffee Right

  Passage 31 G, 5000 Odense Tlf.: 35142014

  I det hyggelige latinerkvarter i Odense kan du altid finde et godt sted at indtage dagens vigtigste måltid – selv hvis du ikke er den store morgenmadsperson. Du kan nemlig også indtage en god kop kaffe, imens byen langsomt vågner, og der begynder at komme liv udenfor. Tæt på Kongestien kan du finde en lille hyggelig kaffebar/café, der serverer helt eminent kaffe lavet på lækre kaffebønner.

  Vi snakker naturligvis om Fredo’s Coffee Right ved Brandts Passage.

  Fredo’s er en af de mange hyggelige caféer, der ligger i latinerkvarteret i Odense. Her kan du i ro og mag nyde din morgenmad med en veninde, ven eller bare for dig selv, imens du læser dagens avis. Det er et hyggeligt spot, hvor du lige kan koble af, før dagen for alvor går i gang.

  En god start på dagen med god kaffe

  Hos Fredo’s kan du forvente en kaffe, der smager himmelsk og en helt igennem hyggelig og unik atmosfære. Der er nemlig ikke sparet på hyggen, hvilket du kan se i caféens indretning. Der er gjort brug af store og behagelige møbler, som du kan slænge dig i, imens du læser avisen eller lige hurtigt besvarer en e-mail eller to.

  Hvis du gerne vil starte dagen på en rolig måde med et skud koffein, uden du skal drikke det på farten, så skal du svinge forbi Fredo’s. Deres kaffeleverandør er Illy, der har valgt at arbejde med 100% arabica bønner. Ristningen af kaffen sker i Trieste i Italien. Det sker for at bibeholde den ensartede smag, som Illy er kendt for både herhjemme og i udlandet.

  Fredo’s bruger essensmælk til deres forskellige kaffedrikke. Her er der nemlig fuld smæk på fedme og smag, og så er det også økologisk. Der er desuden mulighed for at få lavet din latte eller cappuccino på minimælk, laktosefri mælk eller havremælk, hvis det skulle være ønsket.

  Let morgenmåltid hos Fredo’s

  Hos Fredo’s kan du vælge mellem forskellige “morgenhaps” til at starte din dag med. Det kan være en bolle med ost og smør, der kan tage den værste sult, og hvis du foretrækker en sundere version, kan du skifte bollen ud med en skive lækkert rugbrød.

  Hvis du ønsker at spise som en ægte franskmand, kan du også snuppe en af deres lækre croissanter eller pain au chocolat. En suveræn måde at spise lidt let fra morgenstunden, uden det fylder alverden. Hvis du har en lidt større sult, kan du også kaste dig over deres grillede sandwichs – det kan for eksempel være den med chorizo, mozzarella, tomat, friskost og pesto.

  Eller du kan – hvis du er ekstra sulten – købe lidt af det hele og sammensætte din egne brunch.

  Velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvor finder jeg Fredo’s Coffee Right?

  Caféen holder til på adressen Brandts Passage 31. Det ligger tæt på Kunstmuseum Brandts.

  Hvornår åbner Fredo’s?

  De har åbnet fra mandag – fredag kl. 09.00 – 19.00. Lørdag og søndag lukker de kl. 17.30 (søndag åbner de først kl. 11.00).

  Kan jeg få morgenmad hos Fredo’s?

  Selvom Fredo’s primært sælger kaffe, kan du også få en let morgenmadsanretning.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt