Ren selvforkælelse med brunch hos Sirup’s

  Jernbanegade 6, st. th, 5000 Odense Tlf.: 20 24 14 08

  Hvis du befinder dig i centrum af Odense og har brug for en lille pause fra shopping eller sightseeing, skal du udforske nogle af de hyggelige caféer, der ligger i Bymidten. Odense har et bredt udvalg af spændende spisesteder og hyggelige caféer, som serverer en masse lækkerier både morgen og aften.

  I bymidten finder du både caféer, der kan diske op med en solid brunch, frokostplatte eller et ordentligt aftenmåltid med en smagsfuld cocktail til. Du har en masse muligheder hele dagen, særligt hvis du er på udkig på en morgenmadsplatte eller brunch i hyggelige omgivelser.

   

  Brunch til både den lille eller store sult

  Hver morgen kan du nyde en lækker morgenmad eller brunch hos Sirup’s. Caféen har ikke kun en helt central beliggenhed, den har også udendørs siddepladser, som er populære på de solrige dage. Her kan du indtage dagens første måltid i form af morgenmad eller brunch.

  Det gode ved Sirup’s er nemlig, at du selv kan vælge, hvor meget mad du ønsker på din tallerken. Du kan for eksempel vælge “den lille brunch”, der kommer med to skiver brød, skinke, ost, marmelade, nutella og frugt. Det er den perfekte mængde mad til dig, der måske ikke har den største sult fra morgenstunden af.

  Hvis maven gnaver lidt mere end en lille brunchanretning, kan du også vælge Sirup’s “Den store brunch”. Den består af det samme som den lille brunch dog med en ekstra skive brød, et blødkogt æg og økologisk yoghurt med granola og frugt.

  Kort sagt er der mange gode muligheder for at stille både den lille og den store sult – og du får naturligvis mulighed for at bestille gode drikkevarer til menuen, så du også kan slukke for tørsten.

   

   

   

  Andre morgenmadslækkerier hos Sirup’s

  Sirup’s har en række spændende og smagsfulde retter på menukortet. Hvis du enten kommer til morgenmad eller frokost, kan du få en lækker æggemad med grøn pesto, spinat og rød peberfrugt toppet med salt og peber. Det kan klare sulten, før du skal i gang med at shoppe, eller efter du er færdig med at udforske byen. Der er også en klassisk ostemad med peberfrugt til dem, der bare ikke kan undvære den altid gode ostepålæg.

  Hos Sirup’s kan du også slukke tørsten i en god kop kaffe eller en lidt mere mættende jordbær-banan shake. Der er mange muligheder hos Sirup’s, men en ting er sikkert – du går glad og mæt derfra med en masse energi og godt humør!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Sirup’s?

  Sirup’s ligger ret centralt, og derfor kan du nemt finde det direkte fra gågaden. Adressen hedder Jernbanegade 6, st. th.

  Hvornår åbner Sirup’s?

  Caféen åbner hver dag kl. 08.00. Dog er der svingende lukketider, men fra mandag til onsdag har de åbnet indtil kl. 23.00. Om søndagen åbner de først kl. 10.00.

  Kan man få andet end brunch hos Sirup’s?

  Ja – du kan for eksempel nøjes med deres Go’ morgenbolle, der kommer med smør, marmelade og ost.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Morgenmad og brunch i farverige omgivelser hos Riceteria by Rice

  Ved Skibshuskvarteret i Odense kan du finde en farverig lille perle i form af en café,

  Café Kræz – Brunch i topklasse med flotte omgivelser

  Hos Café Kræz bliver du virkelig kredset om. Caféen ligger i det populære bymidte, hvor der

  Marcello – afslappet og lækker brunch ved Bymidten

  Odense bymidte er kendt for sin evige stemningsfulde atmosfære. Hvis du er ny i byen, vil