Nem morgenmad og varm kaffe hos Nelle’s i Latinerkvarteret

  Rosenbæk Torv 1A, 5000 Odense Tlf.: 88 97 30 00

  Du finder ikke et sted, der er mere lokalt end Nelle’s. Det blev grundlagt af en flok venner, der alle har en stor passion for restaurant- og madscenen, hvilket har ført til, at de har udvidet deres hyggelige cafékoncept til hele fem steder, der alle er placeret i hyggelige dele af Odense by.

  Hos Nelle’s kan du få alt, hvad hjertet måtte begære – om det er en god kop varm kaffe, en sprød croissant eller et glas iskoldt hvidvin med saltede mandler til. Uanset hvad så har Nelle’s det, du er på jagt efter. Derfor kan du roligt gå på opdagelse i de fem Nelle’s, som alle er særlige og har deres egen unikke atmosfære.

  Nelle’s ved Pantheonsgade har nok byens bedste udsigt og helt igennem unikke lokaler. Her kan du få lidt af hvert og slappe af i de hyggelige lokaler midt i hjertet af Odense.

  Unikke lokaler med sit eget særpræg

  Nelle’s ved Pantheonsgade er den første af de fem Nelle’s, der ligger spredt ud over Odenses gader. Indretningen bærer præg af en kontemporær og international stil, der kan byde alle og enhver velkommen. Man vil partout føle sig hjemme, når man træder indenfor hos Nelle’s. Det er noget, det prisvindende designbureau Stupid Studio har arrangeret – de står nemlig for indretningen og designet af Nelle’s, hvor der er højt til loftet og en generel rolig stemning.

  Caféen ligger lige ud til torvet, og derfor kan du sidde midt i byens summende liv, imens du indtager et godt morgenmåltid eller bare en kop kaffe. Hvis du ankommer til caféen om eftermiddagen, kan du også slikke sol i baggården. De har for nylig fået en attraktiv og hyggelig baggård, hvor du kan få serveret dagens kaffe eller en lille forstart på happy hour med et glas vin eller cocktail.

  Let – men god – morgenmad hos Nelle’s

  Hos Nelle’s kan du starte dagen med et dejligt morgenmåltid. De serverer nemlig morgenmad både til dem, der er morgenfriske og dem, der er lidt nogle syvsovere. På menukortet kan du blandt andet finde en økologisk bolle med smør, som altid er en sikker vinder. Der er tre varianter at vælge imellem.

  Herudover kan du tilkøbe for 5 og 10 kr. noget mellemlagret ost eller marmelade. Hvis sulten er mere over til det søde og syndige, har de også deres lækre croissanter. Der er den helt almindelige croissant, der er bagt med godt med smør eller den veganske med blårbærmarmelade.

  Du kan selvfølgelig også købe lidt af det hele og sammensætte din egen brunch.

  FAQ BOKS

  Hvad er særligt ved denne Nelle’s?

  Alle fem Nelle’s har deres eget særpræg. Dette sted er kædens første café og er indrettet og designet af Stupid Studio.

  Hvor finder jeg Nelle’s Pantheonsgade?

  Det er faktisk ikke på Pantheonsgade, at du finder Nelle’s. Adressen er Rosenbæk Torv 1A.

  Hvornår åbner Nelle’s på Pantheonsgade?

  De har åben mandag til fredag fra kl. 08.00 til kl. 19.00. Lørdag og søndag har de åbnet fra kl. 09.00 – 19.00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt