Morgenmad og brunch i farverige omgivelser hos Riceteria by Rice

  Mageløse 1, 5000 Odense Tlf.: 63 11 35 35

  Ved Skibshuskvarteret i Odense kan du finde en farverig lille perle i form af en café, der hedder Riceteria by Rice. Det er en hyggelig café, men også en butik der sælger ud af populært og trendy boliginteriør. Hvis du elsker at sætte farver på din dag gennem dit tøjvalg, makeup og sågar madvalg, så skal du en tur forbi Riceteria by Rice.

  Skibshuskvarteret er en af Odenses ældre bydele, der kan dateres helt tilbage til 1600-tallet. Det er et hyggeligt område, hvor der er stor vækst i ejerejendomme. Der er også mulighed for at vandre rundt i naturen, da området har flere grønne arealer. Det er et område, hvor der er mange familier og dagligvarebutikker, så man kan nærmest kalde det en by indeni en by.

  Blandt de nye bygninger og grønne arealer kan du indtage en god kop kaffe, en brunch eller bare en lun friskbagt bolle med smør hos Riceteria by Rice.

  Farvestrålende morgenmad og brunch hos Riceteria by Rice

  Der er ikke sparet på de farverige sammensætninger hos Riceteria by Rice. Det er nemlig en del af caféens charme, som du vil blive mødt af, når du træder indenfor i butikken. Der er fuld knald på de mange skønne farver og en særdeles hyggelig indretning. Du får en dejlig fornemmelse, når du kommer indenfor hos Riceteria by Rice, da der er kredset om at skabe en hjemlig fornemmelse.

  Det er et oplagt spot for et godt morgenmåltid, der kan bestå af en skål skyr med årstidens kompot og granola. Du kan også forkæle dig selv med en morgenkomplot, der består af de klassiske elementer. Det er en friskbagt bolle med smør og marmelade, yoghurt med granola og en kop varm kaffe eller te. Caféen har også et stort udvalg af diverse varme drikkevarer, så der er helt sikkert noget lige for din smag.

  Hvis du hælder mere til den syndige og søde side, kan Riceteria by Rice også tage den værste sukkertrang. Du kan nemlig mæske dig i lækre vafler eller en smørbagt croissant, mens du enten drikker en Beet latte eller Golden Latte.

  Kort sagt: der er noget for både den store og den lille sult og ikke mindst for den søde tand.

  Caféen er som sagt også en velfungerende butik. Du kan indtage måltidet i ro og mag og bagefter gå på opdagelse i de mange sprudlende RICE produkter, der er pyntet op med rundt omkring i butikken.

  FAQ BOKS

  Hvor kan du finde Riceteria by Rice?

  Riceteria by Rice ligger på Havnegade 100E i Skibshuskvarteret.

  Hvornår holder Riceteria åbnet?

  Caféen/butikken har åben fra kl. 09.30 til 17.30 mandag til fredag. Om lørdagen er det åben fra kl. 10.00 – 16.00.

  Kan man købe tingene hos Riceteria?

  Ja, du kan udforske butikkens mange fine sager, som er alt fra boliginteriør til fine og moderne snoede stearinlys.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt