Morgenhygge i kunstneriske lokaler hos Nelle’s Filosoffen

  Filosofgangen 30 C, 5000 Odense Tlf.: 88 97 30 00

  Filosoffen i Odense er en meget besøgt kulturattraktion, der går helt tilbage til 1933. Bygningen ligger lige ned til Odense Å og er derfor også et dejligt spot, når vejret er allerbedst.

  Du kan sidde og slikke sol ude foran, før eller efter du har besøgt Filosoffen. Om sommeren er der nærmest kamp om pladserne, fordi man både kan sidde i solen eller ligge inde i skyggen bag de store træer. Hvis du er på udkig efter et godt spisested til enten brunch eller en simpel morgenmad i nærheden, skal du kigge forbi den velkendte Nelle’s Filosoffen.

  Spis morgenmad eller brunch midt i kunsten

  Noget af det, der gør Nelle’s Filosoffen unik fra de andre Nelle’s rundt omkring i Odense, er deres fokus på kunsten. Der er nemlig ofte kunstudstillinger på Filosoffen. Så hvis du er meget kunstinteresseret og gerne vil se noget nyt og spændende kunst, imens du drikker en varm kop kaffe, så er Filosoffen det rette sted for dig.

  Hvis du skal aflægge kunstbygningen ved siden af et besøg i weekenden, kan du starte din morgen hos Nelle’s. Du kan indtage en let morgenmad bestående af enten en bolle med pålæg, ost eller marmelade. Alternativt kan du også forkæle dig selv med en klassisk croissant med alle smørlagene eller en vegansk croissant med blårmarmelade. Du bestemmer selv, om det skal være til morgenmad eller brunch.

  Hos Nelle’s er det simpelt, men godt. Du kan også opgradere morgenbollen med en grillet sandwich. Her har du hele tre at vælge imellem – skinke/ost, kylling/ost eller vegetaren.

  Start dagen med en løbetur hos Nelle’s

  Hos Nelle’s Filosoffen kører de med et unikt koncept. Du kan nemlig melde dig ind i deres løbeklub, så du kan starte dagen ud med at forbrænde nogle kalorier. Du kan komme med hver lørdag, hvor det hele slutter af ude foran Nelle’s. Med dit medlemskab får du også en kop dejlig varm kaffe, efter I har klaret løbeturen. Det er ganske gratis! Så hvis du mangler motivationen til at komme i gang med træningen, så har du en strålende mulighed hos Nelle’s Filosoffen.

  Om du vil tilmelde dig løbeklubben eller ej, så er Filosoffen et godt sted at slappe af med en kaffe i hånden. Nyd den inde i deres flotte lokaler med kunst eller ude foran, hvor de også har udeservering.

  God fornøjelse – og god appetit; den bliver helt sikkert stillet hos Nelle’s.

  FAQ BOKS

  Hvad er adressen til Nelle’s Filosoffen?

  Adressen hedder Filosofgangen 30 C. Den ligger lige ved kunstbygningen, hvorfra navnet også kommer.

  Hvornår holder Nelle’s Filosoffen åbnet?

  Caféen har åbnet alle dage i ugen fra kl. 09.00 til 19.00.

  Kan man tilmelde sig Løbeklubben hos Nelle’s?

  Ja, det kan du. De har en løbeklub, der løber hver lørdag. Du kan sågar også komme til Nelle’s sommeryoga hver søndag i mosen.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt