Café Sølle – et hyggeligt morgenmåltid midt i H.C Andersens kvarteret

  Nedergade 18, 5000 Odense Tlf.: 27 82 30 47

  Hvis du befinder dig i H.C Andersens kvarteret, så behøver du generelt ikke at lede længe efter et hyggeligt spot, som serverer morgenmad, brunch eller frokost.

  H.C Andersens kvarteret er nemlig et meget populært og hyggeligt område i Odense, hvor du kan finde restauranter og caféer, der serverer mad i høj kvalitet og byder på god betjening. Hvis du er på udkig efter et nyt og hyggeligt spot til at indtage din morgenmad eller brunch, så skal du svinge forbi Café Sølle.

  En lille perle midt i H.C Andersens kvarteret

  Café Sølle er en hyggelig café, der er ejet og drevet af et yngre brødrepar. Dette kommer til udtryk i caféens indretning, som i høj grad bærer præg af den danske hygge og minimalistiske design. Når du træder ind ad døren, vil du blive mødt af en duft af kaffe og en generel hyggelig atmosfære. Hos Café Sølle er der ikke sparet på de gode kvalitetskaffebønner, så du kan indtage en af byens mest lækre cappuccino’er.

  Det er en hyggelig lille oase, hvor du kan komme forbi til både en god kop kaffe eller et glas lækkert øl. Café Sølle har nemlig et stort udvalg af diverse specialøl fra både Ebeltoft Gårdbryggeri og Mikkeller. Hvis du ikke er til øl i lange baner, så har de også et godt udvalg af naturvine fra spændende danske producenter.

  Morgenmadslækkerier til en overskuelig pris

  Baseret på deres menukort er Café Sølle et godt morgenmadssted. Du kan nemlig bestille lækkerier, der kan stille den lille eller mellemstore sult fra tidlig morgenstund til sen eftermiddag. De går meget op i det hjemmelavede, og det bliver også reflekteret i deres menukort. Her kan du starte dagen ud med en god hjemmebagt bolle, der enten er koldhævet eller lavet på surdej. Til denne får du modnet havarti og naturligvis smør. Et hyggeligt lille måltid som sammen med en kop friskbrygget kaffe kan sætte godt gang i ens dag.

  Hvis du foretrækker noget mindre tungt end en surdejsbolle, kan du også bestille græsk yoghurt med hjemmelavet rugbrødsgranola, kompot og frisk frugt. En af Café Sølles signaturretter er desuden deres hjemmelavede toast, der er lavet på to slags oste og rosmarin dijonaise. Den kan du både få fra morgenstunden af – eller midt på dagen hvis sulten trænger sig på.

  Til den søde tand er der også hjemmebagte lækkerier som kanel- og kardemommesnurre eller en eminent chokoladebolle. Derfor egner caféen sig perfekt til både morgenmad eller et eftermiddagsbesøg, hvis du har vandret rundt i Odense by og trænger til en pause.

  God fornøjelse hos Café Sølle!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Café Sølle?

  Caféen har sin adresse på Nedergade 18. Det er tæt på den Standhaftige Tinsoldat nær Overgade.

  Hvornår åbner Café Sølle?

  Caféen har åbnet tirsdag til lørdag kl. 10. I hverdagene lukker de kl. 17.00. Fredag har de åbnet til kl. 22.00 og lørdag kl. 18.00. Søndag og mandag har caféen helt lukket.

  Kan man få brunch hos Café Sølle?

  De har lækre morgenmadsretter til en formidabel pris, men ikke brunch i den klassiske forstand.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Morgenmad og brunch i farverige omgivelser hos Riceteria by Rice

  Ved Skibshuskvarteret i Odense kan du finde en farverig lille perle i form af en café,

  Café Kræz – Brunch i topklasse med flotte omgivelser

  Hos Café Kræz bliver du virkelig kredset om. Caféen ligger i det populære bymidte, hvor der

  Marcello – afslappet og lækker brunch ved Bymidten

  Odense bymidte er kendt for sin evige stemningsfulde atmosfære. Hvis du er ny i byen, vil