Café Biograften – brunch á la filmstjernerne

  Amfipladsen 13, 5000 Odense Tlf.: 66 13 16 16

  Bymidten i Odense byder på en række spændende kulturelle oplevelser. Der er flere mindre teaterscener langs din gåtur mod byens midte, og derfor vil du kunne opleve flere kreative og skæve indslag på din vej. Heriblandt kan du også finde en skjult perle, som er Café Biografen.

  Stedet har eksisteret siden 1983, og her kan du fordybe dig i nøje udvalgte film, der går ud over det gængse udvalg hos større biografkæder. Caféen har en af byens bedste beliggenheder, nemlig ved Brandts Klædefabrik. Foruden sin beliggenhed byder Café Biografen også på gode brunchmuligheder, der henter inspiration fra filmkunsten.

  Spis brunch i hyggelige omgivelser

  Café Biografen ligger centralt i hjertet af Odense. Her kan du både se de nyeste film, der er udkommet inden for det seneste stykke tid, men også få dagens vigtigste måltid – hvilket jo som bekendt er morgenmåltidet.

  Caféen har store vinduespartier, så du kan sidde og følge med i, hvad der sker udenfor, imens du nyder en god brunch. På menukortet kan du finde alt, hvad hjertet måtte begære. Der er både de saltede og søde retter, så selv en eftermiddagskage og en kop kaffe kan du få hos caféen. Du kan finde retter, der kan stille den store, gode og lille sult. Det kan for eksempel være en tapasanretning til to, varmrøget laksemousse med spidskål og friske urter eller Den Onde burger, der kommer med smeltet mozzarella, bacon og grove fritter.

  Brunch som Monroe og Bogat

  Hos Café Biografen er det naturligvis selvsagt, at menukortet lader sig inspirere af filmindustrien.

  Hvis du er fan af de klassiske filmstjerner, så vil du finde dig godt tilpas hos Café Biografen. Du kan nemlig vælge mellem to brunchanretninger, der hedder Monroe og Bogat. På monroeanretningen får du en lille grøntsagstærte med avocado, yoghurt med skovbær kompot, en lun pandekage og brød og smør. Du kan tilkøbe både koldrøget laks, et bagt æg eller mere avocado, hvis det skulle friste.

  På bogatanretningen får du kartoffelrösti med rosmarin, hønsesalat med syltede rødløg, tyrolskinke med pesto og et bagt æg med de klassiske elementer som pølse, bacon og cherrytomater. Hvis du har en større sult, så er det også muligt at tilkøbe en grovbolle m. smør.

  Du kommer ikke til at mangle muligheder hos Café Biografen. Selv hvis du bare vil nyde en stille morgenstund uden alt det store postyr, så er caféen et hyggeligt spot at indtage dit næste morgenmåltid. Velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Biografen?

  Caféen åbner kl. 09.30 og lukker 23.00 hver dag hele ugen på nær søndag. Her lukkes der ned kl. 22.30. Køkkenet lukker 21.15 i hverdagene og kl. 20.00 i weekenden.

  Hvor kan du finde Café Biografen?

  Du kan besøge caféen på adressen Amfipladsen 13.

  Kan man reservere bord på Café Biografen?

  Ja, du kan reservere bord på cafeen ved enten at henvende dig pr. telefon eller e-mail. Brunch serveres i tidsrummet mellem kl. 10.00 – 13.00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Morgenmad og brunch i farverige omgivelser hos Riceteria by Rice

  Ved Skibshuskvarteret i Odense kan du finde en farverig lille perle i form af en café,

  Café Kræz – Brunch i topklasse med flotte omgivelser

  Hos Café Kræz bliver du virkelig kredset om. Caféen ligger i det populære bymidte, hvor der

  Marcello – afslappet og lækker brunch ved Bymidten

  Odense bymidte er kendt for sin evige stemningsfulde atmosfære. Hvis du er ny i byen, vil