Brunch i topklasse hos Restaurant Næsbyhoved Skov

  Kanalvej 52, 5000 Odense Tlf.: 66 12 05 10

  Hvis du befinder dig i skibshuskvarteret, så skal du ikke vandre rundt i længere tid for at finde et godt spisested. Om det er til brunch, frokost eller aften, så er der en mulighed for dig. Generelt er den gastronomiske scene i Odense eksploderet, og du vil stå overfor et væld af muligheder.

  Skibshuskvarteret er et af de ældre områder i Odense, og derfor er der også mange, der nyder at tage dertil for at opleve noget af den kulturelle historie, der binder sig til stedet. Gode morgenmads- og brunchsteder kan du altid finde. Og hvis din morgenmad eller brunch skal være af højeste kvalitet, kan du med stor fordel aflægge Restaurant Næsbyhoved Skov et besøg.

  Søndagsbrunch i idylliske omgivelser

  Hvis der er noget, som Næsbyhoved Skov er særligt kendt for, så er det deres idylliske omgivelser. Restauranten ligger ud til vandet og midt i skovområdet, så det er et populært sted at holde bryllup, konfirmation eller rund fødselsdag.

  Herudover kan du få en brunch i topklasse hver søndag hos Restaurant Næsbyhoved Skov. Klokken 10.00 hver søndag slår de dørene op til en lækker brunch, der bugner med alverdens lækkerier og alt til det madelskende hjerte. Du kan øse op med de klassiske lækkerier såsom lune brunchpølser, røræg med bacon eller lun leverpostej med svampe og bacon. Der er også til de fiskeglade, hvor de har rørt deres egen koldrøget laksetatar med løg og krydderuter. Hvis du er hurtig, kan du også få et stykke friskbagt tærte på din tallerken – og så har du også den komplette brunchanretning at se frem til!

  Der er naturligvis også de lettere retter, der er knapt så tunge og robuste. Det er friskskåret frugt og yoghurt med müsli. Restaurant Næsbyhoved Skov byder også på en række forskellige oste med syltede abrikoser og nødder. Så du kan slutte måltidet af på ægte gastronomiske manér.

  Hvis du skulle mangle et brunchsted at tage hen sammen med familien eller din kæreste, så kan Næsbyhoved Skov være et godt valg for jer. Deres store brunchbuffet kører helt indtil kl. 13.00, så du kan spise dig mæt i deres lækre sager og starte dagen på den helt rigtige måde.

  Udsigt er heller ikke til at klage over – derfor kan du indtage din brunch i hyggelige omgivelser og med en pragfuld udsigt over tivoli og Odense by.

  Der er vist ikke andet and sige end god fornøjelse hos Restaurant Næsbyhoved Skov!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Restaurant Næsbyhoved Skov i Odense?

  Restauranten ligger på Kanalvej 52, som er ved Skibhuskvarteret.

  Hvornår har Restaurant Næsbyhoved Skov åben for brunch?

  Restauranten har kun åben for brunch om søndagen. Det er fra kl. 10.00-13.00.

  Kan man få brunch andre dage i ugen?

  Nej, desværre – Restaurant Næsbyhoved Skov tilbyder kun brunch om søndagen.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt