Ægte morgenhygge hos Nelle’s i H.C Andersen kvarteret

  Overgade 21A, 5000 Odense C Tlf.: 88 97 30 00

  De fleste beboere i Odense by kender Café Nelle’s. Nelle’s er nemlig at finde hele fem steder i byen og er noget af det mest lokale, du kommer på, hvis du besøger Odense for første gang. Fælles for alle caféerne er, at de tager udgangspunkt i en kontemporær, men stilet indretning. Det emmer af dansk hygge, hvor der ikke er sparet på lækkerierne både på menukortet og drikkevarekortet. Om du har besøgt Nelle’s før eller ej, så vil du blive mødt af et smilende personale, der kræser om dig.

  Nelle’s ved Overgade ligger i hjertet af Odense – nærmere betegnet i det famøse H.C Andersen kvarter. Som de selv siger, så kan du nærmest mærke H.C Andersen i nakken, når du besøger caféen.

  Unikke lokaler med byens bedste kaffe

  Nelle’s serverer noget af byens bedste kaffe. Og hvis du har brug for en pause fra shopping eller din sightseeing af Odense by, så er Nelle’s Overgade stedet. Her får du et godt kulturelt indspark fra både en flot designeret café, kunst på væggene og en generelt nede på jorden stemning. Det er nemlig noget af det, der gør Nelle’s så eftertragtet blandt sine besøgende.

  Man fornemmer den rolige stemning og hyggelige atmosfære fra det moment, man træder ind af døren. Og hos Nelle’s kan du få stillet både den lille og store sult – om det så er til morgenmad eller brunch. Menukortet byder nemlig på enten en bolle med ost, grillet sandwich eller bare en hjemmelavet mandelbar. Mandelbaren er lavet på mørk chokolade, karamel, rosiner og tranebær, og den smelter nærmest på tungen, når du bider ned i den.

  Et perfekt åndehul fra bylivet

  Hvis du gerne vil have en pause fra den hektiske by, vil du finde dig godt tilpas hos Nelle’s. De har lækkerier, der passer perfekt sammen med dagens første, anden eller tredje kop kaffe. Det kan være en lækker croissant med chokolade eller en vegansk version, der kommer med blåbærmarmelade.

  Som hos alle de andre Nelle’s, så kan du nyde din brunch eller morgenmad i solens første stråler udenfor. De har nemlig borde og stole, som du kan slænge dig ved med en god bog, eller du kan hænge ud med vennerne til et glas vin eller en kop varmt efter fyraften. Måske det skal akkompagneres af en citrontærte med herligt marengs på toppen? Lækkerier er der en masse af i Nelle’s glasmontrer indenfor.

  God fornøjelse hos Nelle’s!

  FAQ BOKS

  Hvad er adressen til Nelle’s i Overgade?

  Adressen er Overgade 21A og er tæt på statuen af Den Standhaftige Tinsoldat.

  Hvornår åbner Nelle’s Overgade?

  De har åbnet mandag til onsdag fra kl. 08.00 til 20.00. Torsdag og fredag har de åbnet til kl. 21.00.
  I weekenden holder de åbnet fra kl. 09.00 til 21.00 (søndag kl. 19.00).

  Kan man få morgenmad hos Nelle’s?

  Ja, du kan få en let morgenmad, før du skal videre ud på shopping med veninderne.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Odense

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

  Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

  Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

  En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

  I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

  Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

  Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt