Morgenmad og lækker kaffe hos Nelle’s ved Pakhuset

    Seebladsgade 21, 5000 Odense Tlf.: 88 97 30 00

    Hvis du er lidt af en madelsker og følger med i alt, hvad der rører sig på madscenen, så skal du kigge forbi Storms Pakhus. Det er en af de populære attraktioner i Odense, hvor du kan smage lækker mad og opleve andre kreative værksteder.

    Storms Pakhus huser en række kreative og gastronomiske sjæle, der sætter en dyd i at kreere god mad til sine besøgende. Der er mange spændende madboder, barer og kreative erhverv. Hvis du besøger Odense for første gang, skal du uden tvivl en tur forbi Storms Pakhus for at få et godt kulturelt indspark.

    Blandt de mange spændende madboder og kaffebarer finder du Nelle’s. Nelle’s er ejet af to venner og har efterhånden udviklet sig til en cafékæde, som du kan finde rundt omkring i Odense by. Hos Nelle’s i Pakhuset kan du få alt fra varme drikke til sunde og lækre juices fra tidlig morgenstund.

    Kvalitetskaffe i hygge omgivelser

    Hos Nelle’s kan du få dit daglige skud af koffein, der er lavet på gode kaffebønner. Imens du alligevel går rundt og tager ind af de mange gastronomiske oplevelser, kan du altså nyde en god kop kaffe – hvorfor ikke?

    Nelle’s ligger i hal 2 ved et hyggeligt hjørne i Storms Pakhus. Du kan starte dagen med den førnævnte gode kaffe, før du skal bevæge dig rundt blandt de mange spændende boder, eller hvis du skal videre ud og shoppe i Odenses gader. I denne Nelle’s kan du desuden få søde lækkerier, der kan tage den værste sukkertrang. Det kan for eksempel være deres hjemmelavede cookies, croissanter, slik eller økologisk is. Hvis du vil have et nemt morgenmåltid, kan du snuppe en croissant med dig, før du skal videre på arbejde eller studie – alternativt kan du blive hængende og sætte hele udvalget sammen til en god brunch.

    Hvis du er mere sundhedsbevidst, har de også deres lækre friskpressede juices på menukortet. Så du kan få et godt skud vitaminer fra morgenen af.

    Caféen arbejder udelukkende med de bedste råvarer. Det gælder både med deres forskellige kaffedrikke, men også på menukortet. Kaffen er ristet på fynsk mikroristeri, så det bliver ikke mere lokalt end hos Nelle’s! Kvaliteten er tårnhøj, og retter såvel som kaffe bliver serveret af et erfarent og smilende personale.

    Hos Nelle’s kan du i hvert fald kickstarte din dag på en god måde med et nemt morgenmåltid og en god kop dampende varm kaffe. God fornøjelse!

    FAQ BOKS

    Hvad tid åbner Nelle’s i Pakhuset?

    Caféen har åbnet mandag til torsdag fra kl. 11.00 til 21.00. Fredag til lørdag har de åbnet fra kl. 11.00 til 23.00.

    Hvor ligger Storms Pakhus?

    Du kan finde Storms Pakhus på Seebladsgade 21 B i Odense.

    Kan man få kaffe fra Nelle’s i de tidlige morgentimer?

    Selve Nelle’s i Pakhuset åbner først senere. Men de har deres Nelle’s To Go Kaffebar ude foran pakhuset, der holder åben fra kl. 07.00-11.00 i alle hverdagene.

    Find vej her

    Top 3

    Brunch Odense

    Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

    Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

    Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

    En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

    I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

    Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

    Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt