Café Kræz – Brunch i topklasse med flotte omgivelser

    Gråbrødre Pl. 6, 5000 Odense Tlf.: 66 11 38 11

    Hos Café Kræz bliver du virkelig kredset om. Caféen ligger i det populære bymidte, hvor der er masse liv og underholdning til både højre og venstre. Du befinder dig i kort gåafstand fra samtlige lækre butikker og hyggelige spisesteder til både den lille og store sult.

    Café Kræz er præget af en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor du kan nyde en god kop kaffe og en lækker brunch lavet på gode råvarer.

    Tre brunchmenuer at vælge hos Café Kræz

    Hos Café Kræz har du muligheden for at vælge mellem tre lækre brunchmenuer. Der er den klassiske brunchmenu, hvor du får de traditionelle brunchretter som scrambled eggs, sprødstegt bacon, krydret brunchpølser og en lille sød ting til ganen i form af en kanelsnegl. De har også den varierende brunchmenu, hvor du får nogle af de samme elementer som nævnt før. Dog kan du også mæske dig over en hjemmerørt tunsalat, røget laks med rygeostcreme og en gammeldags æblekage med flødeskum.

    Som du kan høre, så er der ikke sparet på de lækre råvarer hos Café Kræz. Hvis du har en særlig diæt og ikke spiser kød, så har du også mulighed for at vælge en vegetarisk brunchmenu. Her får du en lun kartoffelrösti med urter, avocado med chiliflager, grapefrugtsalat med syrligt citrusstøv og hummus med ristede kikærter, chili olie og urter.

    Brunch i skønne omgivelser

    Når du ankommer til Café Kræz, så vil du forstå, hvorfor denne café er så populær. Den ligger nemlig lige i hjertet af Odense med udsigt over Gråbrødre Kloster. Caféen giver dig også mulighed for at sidde udenfor på de solrige dage og slikke sol, imens du spiser en himmelsk brunchanretning.

    Hvis du kommer til Café Kræz i hverdagene, kan du også vælge deres vælg selv-brunch frem for en af de faste brunchtallerkener. Her skal du krydse af, hvad du kunne tænke dig på din brunchtplatte. Du får sedlerne hos tjenerne, og dermed kan du lave din helt egen fortrukne brunchplatte med alt, du kan lide til dit morgenmåltid. Priserne varierer helt fra 79 kr. til 149 kr., alt efter om du vælger en brunchplatte, der kommer med tre eller syv retter.

    Generelt kommer du ikke til at sulte, når du besøger Café Kræz. Der er skruet godt op for lækkerierne på deres menukort, og særligt deres brunchanretning kan lokke flere gæster til i løbet af en dag.

    Tilbage er der kun at sige: God fornøjelse!

    FAQ BOKS

    Har Café Kræz brunchmenuer i hverdagene?

    Nej – brunchmenuerne er kun tilgængelige fra fredag til søndag indtil kl. 12.00. I hverdagene serverer de deres vælg selv-brunch indtil kl. 12.00.

    Hvor ligger Café Kræz?

    Caféen har adressen Gråbrødre plads 6.

    Hvornår åbner Café Kræz?

    Café Kræz har åbnet mandag til torsdag fra 09.30 – 00.00. Fredag til lørdag åbner de på samme tidspunkt, men lukker henholdsvis kl. 03.00 og 04.00. Om søndagen lukker de kl. 22.00

    Find vej her

    Top 3

    Brunch Odense

    Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Odenses bedste brunchsteder

    Klassisk brunchbuffet hos Restaurant Eydes

    Odense centrum byder på en række spændende muligheder, når det kommer til både shopping, kulturoplevelser og

    En solid brunch på Cafe Fleuri i hjertet af Odense

    I hjertet af Odense finder du et spændende og pulserende byliv. Hvis du søger en bid

    Brunch i topklasse hos Restaurant Nordatlanten

    Byens Ø ved Odense Havn har en helt unik beliggenhed. Der emmer af liv og rigt